Sådan udskrives grafik på et skateboard

Sådan udskrives grafik på et skateboard

Skateboarding er en kultur helt egen. Skateboardere er seriøse ikke kun om deres ridning og stunts, men også om deres dæk. Der er forskellige typer af brædder, der giver mulighed for forskellige tricks, og mange designs, der afspejler en skaters egen personlige stil. Du vil muligvis designe en brugerdefineret grafik til dit bord for at vise din kunstneri. Det kan koste meget at have et skateboardproduktionsselskab print grafik på dit dæk; Alternativet er at udskrive det alene eller i det mindste finde et sted, der giver dig mulighed for at bruge deres maskiner.

Lav dit eget design i en skitsebog eller på en computer. Hvis du foretrækker frihed til tegning for hånd, skal du kigge efter en grafisk designer, som derefter kan overføre dit design til et designprogram som Photoshop, da det giver mulighed for større tilpasning af stilarter og farver.

Digital print på en film, der gør det muligt at overføre designet til dækket. Der er printere, der kan udskrive på forskellige film, herunder vinyl og finer. Beslut om dit design og udskrive det på filmen, der skal fastgøres til bestyrelsen i næste trin.

Coat dækket med den farve du ønsker. Du ønsker måske at farve bordet på en måde, der vil forbedre designet. Det er her dit sind kan løbe frit. Farve de forskellige områder af brættet til din smag, før du bruger grafikken; det bliver sværere, når de limes på bordet.

Påfør designet manuelt gennem varmeoverførsel. Først behandle dækket med lim, der er formuleret til skateboards. Anvend derefter grafikken med en varmemaskine, der gør det muligt for filmen at klæbe effektivt på dækket. Denne varmemaskine vil gøre det muligt for filmen at trykke på dækket, hvilket giver dig en renere finish.

Afslut processen ved at belægge brættet med en spraybelægning. Dette vil beskytte billedet og tjene som en laminering til dit bord. Du vil bruge brættet til tricks og stunts, så du vil beskytte dit design mod ridser ved at give det en glat finish med klar spray.

Del:
Kommentarer