Sådan udskriver du personlige golfbolde

Sådan udskriver du personlige golfbolde

Virksomheder udskriver tilpassede golfbolde til at bruge som et marketingværktøj til at få gentagne kunder. Golfspillere tilpasse bolde i holdspil for at afgøre, hvilken bold det er. Venner og familiemedlemmer tilpasser golfbolde til at fange minder om særlige begivenheder. Ligegyldigt hvad formålet, en tilpasset golfbold kan gøre den perfekte gave eller favor for golfspilleren i dit liv.

Gå til Golfballs hjemmeside. (Se Referencer 1) Her kan du tilføje op til tre linjer med tekst til dine golfbolde. Du kan også oprette foto- og logo-bolde ved at uploade dine billeder til hjemmesiden i følgende filformater: JPEG,.JPG,.GIF og.BMP. (Se Referencer 1) På webstedet kan du vælge mellem skrifttyper og farver, som de giver til tekstpasning. Golfballs har en rush shipping option, hvis du har brug for din ordre hurtigere end hvad standard levering tilbyder. De omtrentlige leveringsdatoer er angivet online. (Se Referencer 1)

Besøg Golfun.net for at bestille et golfboldstempel. (Se Referencer 2) Stampning giver en hurtig måde at du kan udskrive dine golfbolde på, mens du er på banen, hvis du skal markere din bold under holdspil. Standardtekst kan bruges såvel som initialer og logoer. Du kan købe standardteksten via webstedet, men skal ringe til logo frimerker. (Se Referencer 2) Dette kan være en god måde at udskrive din bold på stedet. Du kan også imponere bolde, som du allerede ejer på denne måde i forhold til de andre steder, hvor du skal købe ballerne samtidig med tilpasning.

Få adgang til Golfsmiths hjemmeside. (Se Referencer 3) På denne hjemmeside får du 4 farver og 3 linjer tekst til at skrive. For de fleste bolde du personliggør, er fonten af ​​Helvetica allerede valgt. Du kan også uploade dine egne billeder til denne hjemmeside for at tilpasse dine golfbolde. Der er ingen installationsgebyrer, og du kan uploade følgende filtyper:.eps,.ai eller.jpg. (Se Referencer 3)

Del:
Kommentarer