Sådan udskiftes skummet på skibriller

Sådan udskiftes skummet på skibriller

Som det er med enhver sport, holder skibsudstyret ikke evigt. Almindelig brug for reparation er skummasken på skimasken, der gør det muligt for masken at passe behageligt omkring ansigtet uden at efterlade mærker eller irritere huden. Udskiftning af skum på skibriller vil forlænge beskyttelsesbrillernes levetid.

Indsamle nødvendige forsyninger

Før du fjerner det gamle skum fra skibrillerne, skal du sørge for, at de rigtige udskiftningsmateriel er til rådighed for at gøre reparationen. For at erstatte skibriller skum, skal du sørge for at have et stykke vokspapir, en blyant, en kasse, sikkerhedsnåle, epoxylim og et stykke skumpolstring, der er større end beskyttelsesbrillerne. Tykkelsen af ​​skummet afhænger af den personlige præference af beskyttelsesbrilleren. Skum kan findes hos en lokal håndværk. Skum reparationssæt er også tilgængelige, der indeholder erstatning skum og klæbemiddel.

Fjern gammel skum

Fjern det gamle skum og klæbemiddel fra skibrillerne. Pas på og tid på at gøre dette, for ikke at rive skummet i små stykker eller forlad overskydende gammelt skum på beskyttelsesbrillerne. Forsøg at fjerne skummet i et rent stykke.

Trim ny skum

Brug det gamle skum som en skabelon til at spore formen og størrelsen på vokspapir. Spor både skumets indvendige og udvendige kanter. Dernæst skåret den sporede figur ud ved hjælp af kassekniven og læg den oven på det nye skumark. Fastgør skabelonen til skummet ved hjælp af sikkerhedsnåle, og brug æskekutteren til at skære det nye skum langs kantene på vokspapirskabelonen.

Fastgør ny skum

Påfør et tyndt lag epoxy lim på en fjerdedel af masken og sæt det nye skum i overensstemmelse hermed. Gentag dette, lim en fjerdedel af masken ad gangen og monter skummet over det, indtil skummet er sikret rundt hele masken. Påfør trykket på skummet i flere minutter med fingrene for at sikre maksimal vedhæftning. Prøv beskyttelsesbrillerne inden brug for at sikre korrekt pasform, funktion og komfort.

Del:
Kommentarer