Sådan udskiftes en indersål

Sådan udskiftes en indersål

Ændring af dine indlægssål er en god måde at holde på med de sko, du allerede har i stedet for at købe nye, når de gamle indlægssåler er slidte. Hvis du er en løber, er det vigtigt at have de rigtige indlægssåler til dine sko, så du ikke gør dig ondt. Gør lidt forskning for at finde ud af, hvordan du går og slid dine sko, så du kan få den bedste indersål til dine fødder.

Fjern den gamle indersål. Afhængigt af hvor gammel skoen er, gøres det normalt ganske let. Nå ind i skoens hælside og træk op i enden af ​​indersålen. Det kan holde fast, men det vil komme ud med en lille kraft. Når du får et hjørne af det, trækker du det fast og begynder at trække ind indersålen. Når halvdelen af ​​hældelen er trukket op, vil den let glide ud. Sæt den til side.

Rengør indersiden af ​​skoen med en fugtig klud, inden du sætter en ny indersål. Tøm resteret tilbage fra den oprindelige indersål eller noget snavs, der måtte have samlet sig i hjørnerne.

Sørg for, at den nye indersål passer til dine fødder og sko korrekt. Måle den op mod den gamle indersål ved at placere dem sammen med de ydre nederste sider rørende. Mest sandsynligt vil den nye indersål være lidt større (det er bedre at få det større end mindre). Hvis den er for stor, skal den klippes i samme størrelse som originalen.

Start med tåenden af ​​indersålen og skub forsigtigt den inde i skoen, indtil den ikke kan gå længere. Skub derefter ned midten til hældelen af ​​indersålen, så den passer præcis til skoen. Hvis der er nogen del af indersålen, der holder fast, tag den ud og prøv igen. Det er vigtigt, at indersålen ligger fladt mod indersiden af ​​skoen.

Del:
Kommentarer