Sådan udskiftes en drivrem på en øvelsescykel

Sådan udskiftes en drivrem på en øvelsescykel

For det meste er motionscykler stort set vedligeholdelsesfrie, men der er et område, der kan forårsage kaos på din træningsrutine, og det er drivremmen (eller kæden). Drevkomponenterne tager arbejdet med, slid og dermed kræver den mest vedligeholdelsesmæssige opmærksomhed. Udskiftning af bælte eller kæde er let og kan gøres af selv en nybegynder mekaniker.

Trin 1

Begynd med at fjerne plastikklæbningen rundt om træningscyklus bund med skruetrækker. Denne hylde holder tøjet ude i bæltet og gør det vanskeligt at få adgang til bæltet, medmindre det fjernes.

Trin 2

Brug ratchet sæt til at fjerne akselmøtrikkerne på begge sider af cykelets baghjul. Skub hjulet lidt fremad, så du kan glide bæltet over læberen af ​​hjulet. Nu glider hjulet bagud og ud af cykelkæderne. Sæt bæltet af forreste kædehjul og igennem kædelisten bagud.

Trin 3

Installer det nye bælte ved at glide det over det forreste kædehjul og igennem kæden. Skub baghjulet tilbage på plads og slip bæltet over læben på hjulet, og skub derefter hjulet tilbage jævnt og jævnt, så hjulet er lige og lige. Stram akselmøtrikkerne, genmonter plastikhuden og test cyklen ud.

Del:
Kommentarer