Sådan udskifter du kæden på en Schwinn-cykel

Sådan udskifter du kæden på en Schwinn-cykel

Ændring af din Schwinn cykelkæde, mens den stadig er i god stand, hjælper med at opretholde din cykel, så den fungerer optimalt. Hvis der ikke har været nogen uheld eller fejl, skal kæden udskiftes hver fjerde måned, hvis cyklen bruges hyppigt. Dette er et job, du kan gøre selv, hvis du kender din cykel og har et grundlæggende kendskab til værktøjer. Når du regelmæssigt skifter din kæde, vil det holde dit kørestog fungere korrekt og spare dig en smule penge i løbet af din cykels liv.

Brug kædeværktøjet til at skubbe ud stifterne, der holder kæden på plads. Sæt tappene i en lille konvolut for sikker opbevaring. Afhængigt af hvilken type Schwinn du har, kan der være forskellige tal af stifter. Brug håndbogen til at finde ud af, hvor mange ben, der holder din kæde på plads. Skub nogle stifter, der holder kæden, og træk kæden af.

Træk kæden gennem bagspareren. Udspareren er den del af en cykel kørebane, der bevæger cyklen fremad. Det er det stykke, der bevæger cykelkæden over tårnene for enten at flytte det eller skifte det til forskellige gear.

Før kæden gennem sperren ved at snake den under den nederste remskive og op omkring højre side af den øverste remskive. Når det er gjort, træk det tilbage, rundt om og over kassetten, og sørg for, at kæden ikke hviler på andet end remskiverne. Kæden skal danne en baglæns S, hvor kæden passerer gennem remskiverne.

Træk kæden gennem frontspareren og sæt den derefter i bundbeslaget.

Deltag i kæden og læg de stifter eller stifter, du fjernede. Hver stift skal stikke ud og være lige med nabostifter.

Stram alle forbindelserne. Hvis monteret korrekt, skal kæden svinge på rullen uden modstand. Pedal baglæns med hånden. Hvis kæden er installeret korrekt, kører kæden glat rundt omsporingsskiverne.

Del:
Kommentarer