Sådan udføres Spine Extension Exercise

Sådan udføres Spine Extension Exercise

Få en stærk ryg, og en stærk kerne, ved at udføre rygsøjlen forlængelse motion. En stærkere rygsøjle forbedrer kropsholdning, og det kan hjælpe med at lindre smerter i øvre og nedre ryg. Dette er især nyttigt for folk, der sidder på deres computer dag efter dag og er begyndt at knuse en smule.

Lig på gulvet med din pande hvilende på jorden. Før du begynder rygsøjlforlængelsen, skal du begynde at indånde langsomt gennem næsen og ud gennem munden. Ved at koncentrere dig om din vejrtrækning, sænker hjerterytmen og hjælper med afslapning.

Placer dine palmer ned på gulvet ved siden af ​​dine skuldre. Når du trækker vejret, skal du trykke med dine arme, indtil de er lige. Du bør koncentrere dig om bevægelsen af ​​rygsøjlen. Sørg for, at du ikke skaber ubehagelig smerte i rygsøjlen ved at holde vægten på din overkrop på dine hænder.

Hold ryggen forlængelse i 5 til 10 sekunder. Du bør forsøge at opnå denne position i op til 30 sekunder ad gangen og være i stand til at fuldføre 10 reps.

Udfør ryggforlængelsesøvelsen, mens du står som en del af en variation på originalen. Stå med dine fødder hoftebredde fra hinanden, læg dine palmer på dine hofter og buk ryggen mens du ser op i loftet. Hold denne pose i 10 til 30 sekunder.

Prøv en mildere variation, hvis den oprindelige rygsøjlforlængelse udøver dig for meget smerte. Begynd i samme stilling, på din mave, og i stedet for at presse op gennem dine rettede arme, hvile din overkrop på dine albuer. Hold stillingen i 1 til 3 sekunder. Når du er komfortabel med bevægelsen, gå videre til den mere avancerede rygsøjleforlængelsesøvelse.

Begynd at gøre mere avancerede rygsøjleforlængelsesøvelser, når du føler dig komfortabel. En variation er at udvide din rygsøjle uden brug af dine arme, mens de er fastspændt bag din nedre ryg.

Del:
Kommentarer