Sådan udfører du en øjenprøve derhjemme

Sådan udfører du en øjenprøve derhjemme

Sådan udfører du en øjenprøve derhjemme. Venstre ubehandlede synsproblemer kan føre til større synstab og blindhed. Selv om du bør planlægge regelmæssige undersøgelser med en optimist, er en øjeneksamen derhjemme en værdifuld ressource. Mellem besøgene på øjenlægen skal du følge eventuelle ændringer ved at følge disse trin.

Forbered en Home Eye Exam

Hvil mindst 8 timer pr. Nat. Sørg for, at dine øjne er hvile og fri for belastning.

Udskriv fjernsyns øjenprøve, nærsyns øjenprøve og amsler grid test test ved hjælp af en printer (se Ressourcer nedenfor).

Tænd lyset. Visionstest skal udfyldes i et godt oplyst rum for at opnå de bedste resultater. Brug tilstrækkeligt lys til at se klart uden belastning.

Bed nogen om at hjælpe dig. Få et familiemedlem eller en ven til at optræde som rekordholder. Giv dem papir og pen til at skrive resultaterne, når visionen er færdig.

Tag fjernsynsøjenstesten

Find et værelse over 10 meter lang, og vælg en væg uden vinduer eller blænding. Mål ud præcis 10 meter fra væggen til brug for at tage øjet eksamen. Indlæg med et stykke maskebånd for at markere linjen.

Tape eller klip fjernsyns øjenprøven på væggen. Placer eksamen på øjeniveau. Start øjenprøve med afstandssyn. Stå i slutningen af ​​den markerede linje. Hold begge øjne åbne og dække det venstre øje med din håndflade eller papirkop.

Læs diagrammet fra venstre til højre stirrer fra øverste venstre linje. Kald ud hvert brev, du kan se. Flyt ned på linjen, indtil du ikke kan udklare flere bogstaver.

Gentag trin 5 til 6 med det højre øje dækket.

Gennemgå resultaterne. Sammenlign antallet af linjer, der læses med normale resultater. Eller sammenlign resultaterne med en nylig øjenundersøgelse givet af øjenlægen.

Lav en nær visionstest

Hold den nærsynte test 14 inches væk fra dine øjne ved hjælp af højre hånd og dække venstre øje.

Se på rækken af ​​"C's" oplysningsassistent, hvilken retning åbningerne peger på. Sig sætningerne højt til assistenten.

Flyt diagrammet til venstre og gentag trin 2 til 3 efter at have dækket det højre øje. Gå over dine resultater. Alle burde have været korrekte.

Udfør Amsler Grid Eye Test

Følg trin 1 under "Do a Near Vision Test."

Fokus dine øjne på prikken placeret i midten af ​​gitteret. Brug din perifere vision til at lægge mærke til gittermønsteret.

Sørg for, at alle linjer, der kører både vandret og lodret, vises lige. Marker alle områder af gitteret, der forekom forvrænget eller mangler linjer med en pen.

Tjek dine resultater. I standardvision ville der ikke være markerede områder på gitteret.

Tips

Udskriv eksamenene ved kun at bruge sort blæk på standard printerpapir. Fortsæt med at studere diagrammerne før du tager øjenprøven for at forhindre, at du gemmer oplysningerne. For voksne er det normalt, at resultaterne fra øjenprøve med afstandssyn ligger fra 20/40 til 20/20. Hvis du var briller eller kontakter til fjernsyn, skal de bæres under testen. Hold på læsebriller, når du gennemfører øjenundersøgelsen i nærheden, hvis du normalt bærer dem. Husk at bruge læsereglas til dette afsnit, hvis det normalt bæres. Hvis bifokaler bæres, kig igennem den nederste aflæsningsdel.

Advarsler

Forsøg ikke at selv diagnosticere eller behandle synsproblemer. Hvis nogen af ​​disse tests viser unormale resultater, kontakt en øjenlæge for en aftale straks.

Del:
Kommentarer