Sådan Tynd Forbindelse W

Sådan Tynd Forbindelse W

Anvendes til at fjerne vorter, kan Forbindelse W tyndes med vand. Hovedbestanddelen i forbindelse W er topisk salicylsyre. Denne kraftige ingrediens kan medføre, at huden tørrer. Hvis du har følsom hud, fortynding af forbindelse W før påføring gør det muligt for din hud gradvist at tilpasse sig lægemidlet. Væske- og gelformen af ​​forbindelse W kan forsynes gradvist ved at tilsætte et par dråber vand med en eyedropper, omrøring, og derefter gentage processen, indtil forbindelsen W fortyndes.

Vask hænderne med varmt vand og sæbe. Tør grundigt. Klem ønsket mængde af forbindelse W gel ud af røret og ind i en ren skål.

Tag en ren eyedropper og sugevand i karret. Slip et par dråber ind i Compound W gelen ved at klemme toppen af ​​øjetroppen. Rør gel og vand med en ske. Tilsæt gradvis mere vand efter behov for at opnå ønsket konsistens.

Hæld den ønskede dosis af forbindelse V væske i en ren skål. Tilsæt et par dråber vand. Bland vand med forbindelse W. Tilsæt mere vand, indtil Forbindelse W er blevet tyndt til ønsket konsistens.

Tips

Vask og tør hud før påføring af forbindelse W.

Advarsler

Brug ikke forbindelse W, hvis du er diabetiker. Anvend ikke forbindelse W i eller omkring øjne, mund eller næsebor. Anvend aldrig forbindelse W til en vorte med hår, der ekstruderer fra det.

Del:
Kommentarer