SĂĄdan tune en Hoyt Cam & 1/2 Bow

SĂĄdan tune en Hoyt Cam & 1/2 Bow

I 2003 revolutionerede Hoyt bueskydningsindustrien med introduktionen af ​​Cam og 1/2 præstationssystemet. Med Cam og 1/2 buer har Hoyt shooters vundet flere nationale og internationale turneringer gennem evnen til præcist at justere buen for bedre nøjagtighed. Hoyt har flere forskellige modeller af Cam og 1/2-systemet, herunder M4, XTR, Spiral X, Z3, C2 og Versa. Hver model bruger den samme grundlæggende proces til tuning. Det kan tage flere forsøg, før bugen er perfekt indstillet.

Trin 1

Sæt buen i en bue presse. Komprimer lemmerne for at løsne snoren og kablerne. Mål hvert kabel og drej kablet, indtil det måler 1/8 tommer kortere end de angivne længder (se Ressourcer). For eksempel er den angivne længde for 2010 Maxxis 31 med Z3-kameraet 31,25 tommer. Dobbeltklik for at sikre, at enderne af kablet er lige, hvor serveringen vikler rundt om kablet.

Trin 2

Gentag trin 1 for strengen. Drej snoren, indtil den er 3/16 tommer kortere end den angivne længde i specifikationerne. Til samme Maxxis 31 kalder specifikationerne, at strengen skal strækkes til 45,25 tommer. Sæt det snoet kabel og snoren tilbage på bøjlen og slip buepressen.

Trin 3

Stram lemboltene med unbrakonøglen og kontroller præstationsmærkerne på cammen. Disse markeringer er to cirkler med linjer gennem dem for at angive, hvor strengen skal placeres. Juster styrekablet, indtil strengen linjer op med ydeevnen.

Trin 4

Kontroller stødhøjde måling. Bøjlehøjden måles fra buebåndet til buegrebet. På Maxxis 31 med Z3-kameraet er bøjlehøjden 6,5 tommer. For at justere bøjlehøjden, sæt bøjlen tilbage i buepressen og drej snoren.

Trin 5

Kontroller draw stop timing. Når du trækker buen for fuld træk, skal du have nogen at se på kameraerne, da de ruller over lige før fuld træk. Kablet skal ramme begge tegnepladser - en på topkameraet og en på bundkameraet - samtidig. Hvis den nederste trækstop er ramt før toppen, er topkameraet drejet rundt. I dette tilfælde kan du tilføje et vridning til buskablet eller fjerne et vrid på kontrolkablet. Hvis topkameraet er overroteret, tag et sno ud af buskabelet eller drej kontrolkablet.

Trin 6

Mål træklængden. Træk bue indtil i fuld trækning og få nogen til at måle fra nocksporet på snoren til grebens pivotpunkt. Hvis træklængden er for lang, skal du føje et snor til strengen og tage et vrid ud, hvis træklængden er for kort. Ca. fem vendinger vil justere træklængden 1/4 tommer.

Del:
Kommentarer