Sådan træner du uden lethed

Sådan træner du uden lethed

Succumbing til dovenskab har stoppet mere end en person fra at fortsætte et træningsprogram. Men vægge på sofaen, der drømmer om at være fantastisk fit, vil ikke få dig meget langt. Du er nødt til at matche dine handlinger efter dine hensigter, sætte mål og udfordre dig selv til at begå at udøve i nogen form hver dag. Du vil finde efter et stykke tid, vil den dovenskab være det sidste i dit sind, da du bliver stærkere, mere fleksibel og bygger din drømmes fysik.

Trin 1

Skriv ned dine øvelsesmål. Laziness kan nemt over-ride lyst til at udøve, når opgaven synes overvældende, men at have et klart mål som at tabe 50 pund om to år eller køre en halvmaraton på seks måneder kan give dig motivationen til at overvinde din dovenskab.

Trin 2

Vælg øvelser du kan lide at gøre. Laziness feeds på kedsomhed, så gør hvad du kan for at ryste tingene op. Hvis du finder en øvelse, der får dig til at føle dig begejstret, så vil dovenskab være en vane, der er let at bryde. Og stop ikke bare der. Tilføj en række nye og forskellige øvelser, som du kan nyde på alternative dage.

Trin 3

Find en træningspartner. Du kan spørge en ven, der er plaget af de samme følelser af dovenskab som dig med tanken om at anspore hinanden på; eller en ven, der allerede er dybt engageret i at udøve hvem der vil inspirere dig med sin energi. At udøve med nogen vil gøre dig mindre tilbøjelige til at annullere dine træningsplaner.

Trin 4

Træn, når du føler dig mest energisk. Hvis du er den type, der er bundet ud af sengen om morgenen, skal du gå så har du ikke noget imod at komme lidt op til at træne i 30 minutter. Hvis din største udbrud af energi kommer efter arbejde eller efter aftensmad, så brug den tid til din fordel og undgå de følelser af skyld, som dovenskab giver anledning til.

Del:
Kommentarer