Sådan træner du Triceps med håndvægte

Sådan træner du Triceps med håndvægte

Triceps, som er musklerne, der løber langs bagsiden af ​​dine overarme, er gode muskler til at træne ved hjælp af håndvægte. Mange triceps øvelser er svært at gøre uden at rekruttere andre muskler, men ved hjælp af håndvægte hjælper du med at isolere dine triceps.

Stå med dine fødder skulderbredde fra hinanden. Lås ikke knæene.

Hold en håndvægt i hver hånd. Bagsiden af ​​dine hænder skal vende fremad. Håndvægterne bør ikke være så tungt, at du får belastning eller forvrænger din krop, mens du holder dem.

Løft dine arme til din underarm danner en ret vinkel med din overarm. Denne bevægelse skal være glat og kontrolleret. Hold dine overarme så tæt på dine sider som muligt. Drej ikke armen. Ryggen af ​​dine hænder skal stadig være synlig.

Sænk dine arme tilbage til dine sider. Lad dem ikke falde hurtigt. Hold dine bevægelser stabile og langsomme. Du kan gentage denne øvelse så mange gange som du vil. De fleste træner anbefaler tre sæt på 10 til 20 gentagelser.

Hold en håndvægt over hovedet med begge hænder. Lås ikke dine albuer. Hold håndvægten i den ene ende.

Sænk håndvægten bag dit hoved. Hold dine overarme lige så lige som muligt.

Løft håndvægten tilbage til startpositionen. Du kan gentage denne øvelse så mange gange som du ønsker. For at undgå skade på albuerne, brug en lidt lettere vægt end du normalt bruger til triceps øvelser.

Del:
Kommentarer