Sådan træner du som en Shaolin Monk

Sådan træner du som en Shaolin Monk

Shaolin munke udviklede en metode til træning, der fører til meget høje niveauer af styrke, fleksibilitet og bevidsthed. Denne tradition er århundreder gammel og kræver sine tilhængere at træne intensivt hver dag. Shaolin munke er blevet berømte i de senere år for deres fysiske præstationer og evne til at modstå smerte. Mens nogle mennesker tror at de er i stand til overnaturlige færdigheder, er deres evner baseret på ekstrem selvdisciplin og en ubrudt kontinuitet i praksis i mange år.

Medit hver dag for at træne dit sind rigeligt. Find en form for meditation, der fokuserer dit sind i øjeblikket og træner dig til at være yderst opmærksom på alt, hvad der sker, både inden for dig og omkring dig, i hvert øjeblik.

Dedicate dig selv til ekstrem styrke træning hver dag. Dette kan omfatte konventionelle metoder som løb og vægt træning eller mere uklare Shaolin praksis, såsom at holde en okse tilbage med hver arm.

Bliv uigennemtrængelig for smerte gennem en kombination af fysisk styrke, objektiv observation og træning for at modstå skade. Pas på ikke at forsøge at gå for hurtigt i denne praksis. Erfarne Shaolin-munke bryder typisk pinde og sten over hinandens hoveder uden skade. Hvis du forsøger dette før du er klar, kan du fortryde det.

Lev et liv med selvdisciplin og selvfornægtelse. Giv op med sukker, alkohol, sex og tidskrævende aktiviteter som at gå på film og spille videospil. Forfølg dit mål om at blive en Shaolin munklignende person uden distraktion eller tøven. Det er den eneste måde, du kan håbe på at lykkes.

Del:
Kommentarer