Sådan træner du på Twist Board

Sådan træner du på Twist Board

Et twistbræt er en lille, rund, hårdplastskive, som letter bevægelse af underkroppen mens du står og giver en ustabil overflade, hvorfra du kan træne. Denne ustabilitet aktiverer kernens muskulatur - dine buk, obliques og nedre ryg, hvilket øger deres styrke og udholdenhed. Mens du træner på noget nyt udstyr, kan det virke udfordrende eller skræmmende i starten, vil du snart kunne nyde fitnessfordelene ved twist board.

Trin 1

Stil omhyggeligt på snoetbrætet med dine fødder sammen og din kropsholdning helt oprejst, gør intet mere komplekst end at forsøge at bevare din balance. Det er vigtigt, at du bliver komfortabel, bare står på udstyret for en tid for at minimere risikoen for skade, når du parrer snoetbrættet med aktive øvelser, så du bliver fortrolig med nuancerne i brættet for en dag eller to, før du går videre til mere avancerede øvelser.

Trin 2

Udfør et grundlæggende twist ved at bøje dine knæ lidt og dreje din holdning til venstre, indtil du er i en 45 graders vinkel. Hold din torso oprejst i hele, med hovedet holdt højt og brystet ud. Du bør føle en sammentrækning i dine obliques - på siden af ​​din torso under dine ribben og over dine hofter - som du vender til venstre. Hold den position, der giver dig maksimal sammentrækning i en periode på et til to sekunder, inden du vender tilbage til neutral "straight-forward" -position. Gentag til den anden side, der udfører to eller tre sæt på otte til ti reps pr. Side.

Trin 3

Udfør et avanceret twist med modstand ved at holde en let medicin bold i dine hænder - holdes mod dit bryst / abdominal område. Drej til siden, indtil din krop er i 45 grader vinkel, der genererer en sammentrækning i din skrå og holder positionen i et sekund eller deromkring, før du vender tilbage til neutral position. Udfør to eller tre sæt med seks til otte reps pr. Side. Start med den letteste medicin bold, at dit gym har - normalt fem pund - og øge vægten som du bliver stærkere.

Del:
Kommentarer