Sådan træner du, når du har en hurtige knæ

Sådan træner du, når du har en hurtige knæ

Mit knæ græder den samme sob historie som alle andres: det gør ondt op og ned ad trappen, når jeg sidder på det, krydser mine ben og, mest forværrende af alle, når jeg forsøger at udøve. Hvis du har gået igennem en skade, der permanent har beskadiget dit knæ, eller hvis du bare har et knæ, der kan lide at overblive sig selv, når du vil spille, er der stadig måder at udøve og få det meste ud af det smukke vejret udenfor. Her er nogle ideer hvordan.

Rollerblade: Rollerblading er en ikke så knusende knæ som løb eller jogging, især hvis den er lavet for en moderat afstand og tid. Du kan holde det til fladt niveau fortove og stier, eller du kan skubbe dig selv med en bakke eller to. På nogen måde opbygger du dine bageste muskler og din quadriceps, som hjælper med at trække på dine knæ i andre situationer.

Cykling: Holde din cykel i et lavere gear kan give dig mulighed for at køre langt lange afstande med lidt smerte. På en ny cykeltur oplevede jeg ikke, at jo sværere redskabet jeg kørte i, desto mere belastning stod jeg på knæet, hver gang jeg skubbede pedalen ned. Jeg skiftede redskabet for at komme op ad en bakke, og de smerter, jeg havde følt, var blevet lettet betydeligt.

Walking: Walking med vægte kan øge sværhedsgraden af ​​din tur, hvis du finder, at du ikke længere er i stand til at stå på din sædvanlige løbe eller løbe. Ankel- og håndvægte er tilgængelige fra fitness- og sportsbutikker, lige fra lette til tunge. Gå hurtigt og flytte dine arme som du ville, når du løber også vil øge din hjerteslag. Vægten og armbevægelsen øger intensiteten af ​​dit arbejde, og du vil sandsynligvis føle sig lige så udfordret, at du går på den måde, som du ville køre.

Pilates: Pilates klasser og videoer til at udøve hjemmefra er en anden god måde at udøve uden at forårsage ubehagelige forværringer på knæene. Strækningen og styrkelsen af ​​andre benmuskler hjælper på lang sigt med at kompensere for, at dit knæ ikke er i den bedste form. Nogle Pilates arbejde er mere gunstige end andre, og de mere avancerede vil lade dig trække vejret hårde og brændende kalorier.

Del:
Kommentarer