Sådan træner du med Weider Platinum XP 600

Sådan træner du med Weider Platinum XP 600

Weider XP600 er et hjemmeværelse, der målretter mod alle de store muskelgrupper. Udført af Weider, er dette udstyr i modsætning til andre hjemmeklubber, fordi du ikke behøver at ændre lås eller vægte. I stedet ændrer du modstanden med et tryk på en knap. Dette motionscenter sælger til $ 1600 og har en digitalt indbygget træner. Træneren vil komme med en øvelsesrutine specielt til dig, eller du kan udføre et antal øvelser du selv vælger.

Træk ned for ryggen

Juster vægten ved at trykke på + / - knappen på konsollen. Ansigt i træningskonsollen og hold trækstangen med et overgreb. Sørg for, at dine hænder er over dine skuldre. Sid på bænken og lad dine arme strække sig over dig. Læn dig lidt tilbage.

Udånd og træk langsomt baren ned mod brystet. Hold din torso stadig, sørg for at dine arme og ryg trækker stangen i modsætning til at flytte baren ved at læne længere tilbage.

Inhalér og langsomt rette dine arme, indtil de vender tilbage til startpositionen.

Brystpresse

Klip håndtagene på bunden på maskinen. Et håndtag vil blive fastgjort på hver side af konsollen. Juster vægten ved at trykke på + / - knappen på konsollen.

Lig på skråbenbenet, der vender mod loftet. Tag fat i et håndtag i hver hånd. I udgangspositionen vil dine håndled være på brystniveau og dine albuer bliver bøjet lige tilbage.

Udånd og langsomt rette dine arme foran dig.

Inhalér og langsomt bøje dine arme tilbage til startpositionen.

Benkrøller til Hamstrings og Glutes

Juster vægten ved at trykke på + / - knappen på konsollen. Lig med forsiden ned på bænken med dine knæ og ankler under skumbenene. Hold den øverste ende af bænken til støtte.

Udånder og langsomt bøj knæene, indtil solens fødder står over for loftet. Klem dine gluteal muskler som du udfører denne bevægelse.

Inhalér og langsomt rette dine ben tilbage til startpositionen.

Benpresser til Quadriceps

Juster vægten ved at trykke på + / - knappen på konsollen. Sid på bænken med dine knæ over knæskumpladerne og toppen af ​​dine fødder under de nederste skumplader. Hold sidene af bænken til støtte.

Udånd og langsomt rette dine knæ. Stop denne bevægelse lige før dine ben er helt lige, da låsning af knæene kan føre til skade.

Inhalér og langsomt bøj dine ben tilbage til startpositionen.

Biceps Curls

Flyt bænken væk fra konsollen og fastgør håndtagene til bunden på maskinen. Et håndtag vil blive fastgjort på hver side af konsollen. Juster vægten ved at trykke på + / - knappen på konsollen.

Stand vendt væk fra konsollen med fødder skulderbredde fra hinanden. Hold et håndtag i hver hånd, håndfladerne opad og arme lige ned.

Udånd og langsomt bøje dine albuer, så dine håndled er i brysthøjde. Hold din torso stadig, sørg for den eneste bevægelse der sker i albuerne.

Inhalér og langsomt rette dine arme tilbage til startpositionen.

Triceps Extension

Klip håndtagene på fastgørelsen på maskinen i taljeniveau. Et håndtag vil blive fastgjort på hver side af konsollen. Juster vægten ved at trykke på + / - knappen på konsollen.

Sid på bænken vender væk fra konsollen. Hold de to håndtag sammen bag hovedet. Dine albuer skal være helt bøjede og dine underarme vil være parallelle med loftet.

Rett dine arme så de strækker sig lige op.

Inhalér og langsomt bøje dine arme tilbage til startpositionen.

Del:
Kommentarer