Sådan træner du med Walking Sticks

Sådan træner du med Walking Sticks

Walking sticks, eller walking stænger, bruges til at forbedre walking som en øvelse. Vandrere og vandrere bruger poler til at øge intensiteten af ​​en træning og øge overkropsstyrken. Det involverer pectorals, triceps og abdominal muskler, som øger hjertefrekvensen højere end almindelig gang gør. Aktiviteten er som "langrend for vandrere", rapporterer Mayo Clinic. Den ekstra intensitet øger antallet af brændte kalorier og forbedrer stabiliteten. Walking poler er nyttige, fordi de lindrer den belastning, som vandreture kan placere på knæ, hofter, ankler og nedre ryg. At gå med poler kan være lige hvad du leder efter for at krydre din walking rutine.

Øve sig. Få en følelse af handlingen med at gå med polerne. Gå med polerne og træk dem derefter for at blive vant til, hvordan det føles at gå med dem. Øv dig også at plante polerne i jorden, mens du griber polerne og skubber tilbage, mens du går fremad.

Vær opmærksom på dine arme. Gå med dine arme foran dig. Dine arme skal være parallelle med jorden. Bøj dine arme i 90 grader vinkel og "pump dem frem og tilbage som stempler, mens du er i gang", rapporterer U. S. News og World Report.

Trin stærk. Når du går fremad med venstre fod, plantes toppen af ​​den højre pol på tværs af din venstre ankel eller hæl. Stangen skal altid være vinklet mod, men ikke foran, din krop. Gentag med hver fod. Hvis du går hurtigt, skal dine skridt være mindre, mens langsommere fremskridt kan være større.

Stå højt. U. S. News og World Report states, der læner sig fremad, er en fejl, mange gør at gå med poler. Stående lige vil hjælpe med at arbejde med kerne muskler.

Tilføj en hoppe til dit trin. Når du får erfaring, skal du prøve at hoppe ud (trin med et lille skub eller springe) med hvert trin for at øge intensiteten af ​​din træning.

Del:
Kommentarer