Sådan træner du med et bungee-snor

Sådan træner du med et bungee-snor

Uanset om du er en atlet, der søger måder at forbedre din ydeevne på - hurtighed, acceleration, fodarbejde eller stridlængde - eller en fitness-buff, der ønsker at forbedre din overordnede styrke og udholdenhed, kan bungee cord træning hjælpe dig med at nå dine mål. For ikke at blive forvekslet med modstandsrør eller bånd, bungees er elastiske ledninger med forskellige resistensniveauer og er lavet med en stor eller flere mindre elastiske tråde dækket af en nylonhylster. Du har mange bungee øvelser og øvelser at vælge imellem - nogle med en partner, og andre udførte solo.

Trin 1

Udfør modstandsdygtige sprintøvelser for at hjælpe med at opbygge lavere kropskraft og arbejde på dine eksplosive bevægelser. Rem på et træningsbælte, klem den ene ende af bungee til ryggen af ​​bæltet og have en træningspartner hold den anden ende. Gå fremad, indtil der ikke er nogen slap i bungee. Tag en startstilling, som kan være en stående position eller den måde, du kan oprette i startblokke. Når din partner står på plads, sprint fremad 20 meter mod bungee modstand og vende tilbage til starten. Gentag tre gange, fjern bungee og sprint 20 yards, bungee-free. Gentag sekvensen fem gange under hver træning.

Trin 2

Klip bungee til forsiden af ​​bæltet for at udføre en overhastighed øvelse, som giver dig mulighed for at træne hurtigere end du kunne på din egen indsats. Har en partner tage den anden ende af bungee, gå ud foran dig og stræk bungee nok, så det begynder at trække dig fremad. Tag din startstilling, og på et signal fra din partner eksploderer du fremad. Samtidig løber din partner foran dig og opretholder en konstant spænding på bungee. Sprint 20 meter, slappe af og gentag. Udfør tre gange, fjern bungee og sprint 20 yards, bungee-free. Gentag sekvensen fem gange under hver træning.

Trin 3

Juster bæltet og fastgør bungee på siden for at arbejde på dit fodarbejde og lateral bevægelse. Har din partner holde den frie ende af bungee og gå til venstre, indtil der ikke er nogen slap i bungee. Kom ind i en atletisk holdning - bøj knæene, sænk din krop lidt, hold hovedet og brystet op og hold armene lidt bøjede foran kroppen. Bland 12 til 15 meter mod højre mod modstanden. Shuffle tilbage til starten, samtidig med at du holder din balance og kontrol, hvile 45 sekunder og gentag. Udfør tre sæt til højre og gentag derefter til venstre.

Trin 4

Fastgør den ene ende af bungee til en stationær genstand med en ankerfastgørelse for at udføre en øvre og nedre kroppsstyrkende øvelse. Strekk bungee ud, indtil der ikke er nogen slap i ledningen, hvilket er hvor du starter øvelsen. Placer en træningskegle omkring 10 meter foran dette sted. På startpunktet skal du sætte bungee på bagsiden af ​​dit bælte og komme ned i en krybsposition, afbalanceret på dine hænder og tæer. Flyt fremad i en høj krybning - mere som en bjørnkrybning, end en hær kryber - så hurtigt som muligt kan du røre konen, baglæns til start og gentage. Udfør fem gange, hvile i 10 sekunder og gentag. En variation er at kravle til keglen, holde den og røre den 10 gange, skiftende hænder.

Del:
Kommentarer