Sådan træner du med en lumbalfusion

Sådan træner du med en lumbalfusion

Ryggraden består af enkelte knogler kaldet hvirvler, der er stablet oven på hinanden, med en skive mellem hver for at dæmpe. Bevægelse sker ved hver af hvirvlerne for at tillade ryg og nakke at bøje sig, strække og rotere. Spinal fusion kirurgi indebærer kirurgisk placering af et stykke knogle mellem rygsøjlerne, der holdes på plads med skruer, bur eller plader. Denne operation forhindrer da bevægelse mellem de involverede hvirvler. Spinal fusion udføres efter brud, for diskrelaterede tilstande, arthritis, og for at fastsætte unormal spinaljustering. Forsigtig skal anvendes ved udøvelse efter rygmarv for at forhindre skade på det reparerede område.

Tag korte gåture ofte i løbet af dagen. Gå langsomt i et par minutter på en flad overflade, og stop, hvis der opstår skarp smerte. Walking hjælper med at forhindre blodpropper i at udvikle sig i dine ben ved at kontraherer benmusklerne. Som din smertetolerance forbedres, kan du langsomt øge mængden af ​​tid og afstand på dine gåture.

Lig på ryggen på en flad overflade. Kontrakt forsigtigt dine underlivs muskler og flad din nedre ryg mod gulvet. Denne øvelse kaldes "bækken tilt" og er vigtig, fordi stærke abdominale muskler forbedrer stabiliteten af ​​den lave ryg. Hold denne position i 3 sekunder og gentag 10 gange. Som tolereret, arbejde op til at udføre 3 sæt med 10 gentagelser. For at øge intensiteten af ​​denne øvelse skal du holde pevic tilt positionen og løfte en fod ud af jorden 10 gange. Gentag med det andet ben.

Stå op og placere bagsiden af ​​en stol foran dig. Hold på stolen til støtte. Marts på plads 10 gange. Løft dit knæ kun så højt som muligt uden skarp smerte. Arbejd op til 3 sæt med 10 gentagelser. Når du bliver stærkere, brug kun en hånd til støtte.

Læg på ryggen og press forsigtigt dine skællemuskler sammen. Hold i 3 sekunder og gentag 10 gange. Efterhånden som du bliver stærkere, fortsæt denne øvelse ved at løfte dine hofter ud af sengen, mens du samler dine muskler. Hold ryggen lige og løft kun i smertefri rækkevidde. Gentag 10 gange og arbejd op til 3 sæt med 10 gentagelser.

Del:
Kommentarer