Sådan træner du i et århundredes cykeltur

Sådan træner du i et århundredes cykeltur

Et århundredes cykeltur er en hundrede mils tur - normalt med fantastisk natur og sjov kammeratskab. For fuldt ud at nyde det og ikke have brændende lår, smertefulde skuldre og en sårestop de sidste 50 miles, her er træningstips for at få dig til form.

Det indlysende: Har en anstændig cykel, en med mindst 12 gear - og 21 er endnu bedre. Du vil have de lave gear i tilfælde af høj vind, regn og stejle bakker.

Gå til en cykel butik og få dig selv "monteret" på cyklen. Medarbejderne sørger for, at sædet er i den rigtige højde for korrekt benforlængelse, og styrene er i den rigtige afstand. Du vil gøre så meget træning, at du ikke vil have knæ, skulder eller rygproblemer til at kaste op.

Deltag i en cykel gruppe eller få nogle venner sammen, der ønsker at træne. Mile kan være virkelig ensom, hvis du gør det selv. Tjek lokale cykelbutikker-de ved af folk, der træner.

Byg en base for at kunne køre komfortabelt 25 miles ad gangen, men mange uger tager det dig at komme til det punkt. Det vil give dig sadeltid, så din røv er ikke såre, og du vil vide, om du virkelig og virkelig vil gå i et århundrede. Fra den base skal du starte din officielle træning:

I de næste tre måneder skal du køre 10 til 15 miles i ugen. Du kan gøre det før arbejde, efter arbejde - eller endda at arbejde! Alternativ hurtig miles med langsomme miles. Find nogle bakker til at ride. Gå til en mountainbike tur, som kan være meget stejlere og sværere end road riding-great aerobic træning! I weekenderne skal du køre længere. Her er en sammenbrud: Uger 1 og 2: 25 miles Uge 3 og 4: 35 miles Uge 4: 45 miles Uge 5: 50 miles Uge 6: 50 til 55 miles Uge 7: 55 til 60 miles Uge 8: 65 miles Uge 9: 70 miles Uge 10: 75 miles Uge 11: 80 til 85 miles Uge 12: Century, 100 miles!

Vær opmærksom på, hvad dit behagelige tempo er (det kaldes "spinning"), "pedaling i en stabil rytme uden belastning. Se, hvad din computer / speedometer siger din gennemsnitlige hastighed det - du skal bruge denne viden til at gå hurtigere til at træne og for at vide, hvordan du kan trænge dig selv på dagen for den store tur.

Kør i vind og regn - for du kan ride under disse forhold på århundredets århundrede. Træning i forfærdeligt vejr er en stor psykologisk boost, selvom du er elendig på det tidspunkt.

Øv dig at skifte et fladt dæk og sætte en kæde tilbage der glider af.

Del:
Kommentarer