Sådan træner du for at tabe lavere tilbagefedt

Sådan træner du for at tabe lavere tilbagefedt

Det frygtede fedt omkring din nedre ryg og sider kan virke umuligt at slippe af med. Alle brænder fedt lidt anderledes og gør det sådan baseret på individuel genetik. Det betyder, at du kan have mere problemer end andre, når det kommer til at tabe ryglæn. Dette betyder imidlertid ikke, at du ikke kan udøve for at tabe lavere rygfedt. Der er øvelser, du kan gøre for at opbygge musklerne i din nedre del og ryggen for at forbedre muskeltonen i din bageste ryg og give dig selv et mere slankende udseende. Dette kan gøres samtidig med at du brænder fedt omkring din talje og resten af ​​din krop med kardiovaskulær træning. Det er godt at huske, at musklerne brænder fedt; ved at tilføje muskler til din ramme, kan du øge mængden af ​​fedt, du brænder hver dag, og dette vil også bidrage til tab af lavere rygfedt.

Start en kardiovaskulær træningsrutine. Dette bør omfatte løb, cykling, hurtig gang eller enhver anden form for motion, der hæver dit hjerteslag og forbrænder kalorier.

Involver tilbage forlængelser i din regelmæssige øvelsesrutine. Der er flere måder at udføre disse på, men det enkleste er at bruge bagudvidelsesmaskinen i dit lokale gym. I en siddende stilling og læner lidt fremad med puden hvilende mod din øvre ryg, skal du trykke på puden igen med din nedre rygmuskulatur, indtil du er i en 45 graders vinkel med sædet på maskinen. Løft langsomt op til startpositionen. Ved at skulpturere dine nedre rygmuskler, vil du give udseendet af mindre lavere rygfedt.

Udfør vægtede vendinger for at arbejde på dine underkroge muskler og obliques. En medicin bold kan bruges til at forenkle denne øvelse. Stå eller sidde med en medicin bold, der vægtes efter din egen styrke. Drej langsomt til højre indtil medicinbolden er direkte til højre side. Derefter drejes tilbage til din venstre hele vejen over, indtil medicinkuglen er direkte til venstre side.

Udfør dødlifter for virkelig at arbejde på underkroppens muskler. Deadlifts er enkle, men skal gøres korrekt for at forhindre skade. Med en barbell sidder på gulvet, skal dine ben jævnt fordelt skulderbredde fra hinanden eller lidt bredere. Bøj på knæene, indtil du kan nå barbell med dine hænder. Tag fat i barbell lige inden for dine knæ med et jævnt greb. Hæv dit hoved, hold ryggen lige og stå op lige og trække barbell op lige over dit knæ. Efter en pause sænkes langsomt barbell tilbage til jorden og gentages.

Udfør crunches for at opbygge musklerne i din mave, så de kan holde sig i rette forhold til din nedre ryg.

Del:
Kommentarer