Sådan trækkes Hockey Skate Blades

Sådan trækkes Hockey Skate Blades

Løse hockey skøjteblade kan være strammet, men ikke alle skøjter er de samme. Løse nitter kan beskadige skøjtestøvlen og bladholderen og forårsage unormal belastning på skøjten. Fremspringende nitter skal udskiftes. Hvis der ikke er synlige skruer ved chassiset, skal du se under indersålen på hælen. Hvis der er en plastikplugg, er du i forretning. Stram dine hockey skøjteblade for optimal ydeevne på isen.

Brug enten en skruenøgle eller en skruetrækker til at spænde løs nøgler. Du ved, at nitterne er løs, når hockey skøjteblade ikke er skarpe og forårsager, at bæreklammerne kan vride. Nogle hockey skate modeller kræver adgang indefra boot.

Drej skruerne inde i bæreren for at erstatte hele holderen. For at sikre spænding på knivskruerne, brug en dråbe aftagelig låseklemme på møtrikken. Ikke-aftageligt klæbemiddel gør det vanskeligt at fjerne møtrikken til vedligeholdelse. Nogle bladbeslag er udstyret med flere skruehuller end nødvendigt for at fastgøre en kniv fast. En typisk skate tåplade har fire eller fem skruer, og hælen kan have tre huller. Hvis et hul i skates bund ikke har nogen skrue, kan det være en indikation på, at man mangler og skal udskiftes.

Juster skruehullerne med en ale, en dowel eller smal stang. Når du er justeret, skal du udskifte skruerne og stramme. Overstramningsbolte kan forårsage, at bærebølgen springer og beskadiger skøjten.

Brug en skruenøgle til at løsne boltene og installer det nye blad, hvis hockeyskøjterne har udskiftelige knive. Brug kanallåse til at holde den ene ende af bolten, og brug en skruenøgle til at løsne eller stram møtrikken.

Tag dine ishockey skøjter til en professionel. Hvis du ikke er sikker på dine færdigheder eller har problemer, skal du tage skøjten på linje med professionel servicepersonale eller tekniker.

Del:
Kommentarer