Sådan tørres væske i det indre øre

Sådan tørres væske i det indre øre

Der opstår en ubalance i dit indre øre, når der produceres for meget væske i det indre øre eller ikke nok væske genabsorberes gennem dit naturlige indre ørevæske genbrugssystem. Væske i dit indre øre kan forårsage svimmelhed, ørlens fylde, ringe i ørerne eller permanent skade på det indre ørestrukturer og høretab. En læge vil afgøre, om du har en ubalance i det indre øre ved at køre test og udføre en fysisk og historisk medicinsk evaluering.

Spis en lavnatrium diæt. Ifølge Loyola Medicine indeholder væsken produceret til det indre øre en delikat mineralbalance, herunder natrium (salt). Hvis denne balance ændres, kan der produceres for meget væske. Diæter, der er høje i natrium, kan være synderen. Din læge kan ordinere en lavnatrium måltidsplan, der vil skære mange snacks, frosne fødevarer og måltider fra din kost.

Tag vandpiller. Diuretika eller vandpiller kan ordineres af din læge for at lette trykket i det indre øre og reducere væskeproduktionen i det indre øre. Diuretika reducerer væske i hele din krop, men kan reducere dine kaliumindhold. Hvis din læge ordinerer diuretika, skal du følge hendes medicin og diæt anbefalinger nøje.

Brug antibiotika. I de mest alvorlige tilfælde af ubalance i indre øre kendt som Menière's sygdom, kan din læge foreskrive brugen af ​​antibiotika til delvist at ødelægge celler i det indre øre, reducere væskeproduktionen og lindre svimmelhed. Anvendelsen af ​​antibiotika vil sandsynligvis medføre et høretab med et gennemsnitligt patienthøretab på 30 til 40 procent.

Advarsler

Væske i det indre øre er ikke det samme som væske i mellemøret - almindeligvis kendt som "vand i øret" eller "svømmerens øre." Hvor topiske og hjemmehjælpemidler kan arbejde for væske i mellemøret, er væske i det indre øre sværere at tørre op og skal forvaltes under en læge.

Del:
Kommentarer