Sådan toner du lårene hurtigt

Sådan toner du lårene hurtigt

At tone dine lår hurtigt - tre ord damer - squats og walking lunges. Jeg tog et fitness bootcamp for kvinder i efteråret. Vi mødtes tre gange om ugen, og disse to øvelser var kernen i hvert møde. Min mand bemærkede en forskel efter uge en. I slutningen af ​​anden uge var jeg i god form og han fortalte mig, hvor varmt jeg kiggede.

Walking lunges: Hold ryggen lige og hænder på dine hofter, tag et skridt fremad med din venstre fod, mens du bukker dit venstre knæ, indtil knæet er lige over ankelen. Dit lår skal være parallelt med gulvet. Hold din abs trukket i stramt. Dit højre (tilbage) ben skal være lidt bøjet, men ikke røre jorden. Se billedet. Træk nu højre ben frem til tilbage i opretstående stilling. Gentag med dit højre ben. Fortsæt med at skifte fremad og gøre så mange som muligt. Tag det let, gå langsomt for at sørge for at holde din krop i kølvandet. Hold en mental notat om hvor mange du kunne gøre første gang.

Squats: Med ryggen lige og armene udstrakte foran dig, fødder hoftebredde fra hinanden, tæer vendt lige fremad eller vinklet lidt udad, langsomt bøj knæene og lavere hofter mod gulvet, holde torso lige og abs trukket i tæt. Sænk dig selv, indtil dine lår er parallelle med gulvet. Gør så mange som du kan, gå langsomt og holde din krop i tanke. Hold en mental notat om hvor mange du gjorde.

Gentag disse to øvelser tre gange om ugen og øg din "rekordmængde" hver gang.

Fortsæt med at gøre dette, og jeg lover, du vil se resultater. Dette er de to bedste ben øvelser du kan gøre for at få din underkrop i form hurtigt.

Tilføj cykelture til din rutine. Du behøver ikke købe en dyr cykel for at få fordelene. Walmart har cykler til mindre end $ 100,00. Pedaling en cykel arbejder hurtigt i lårmusklene. Planlæg på at ride på din cykel flere dage ud af ugen. Start med at gå korte afstande og arbejde dig op til længere ture.

Del:
Kommentarer