Sådan toner du dine indre kalve

Sådan toner du dine indre kalve

Ved træning er kalvemusklerne ofte en glemt kroppsdel. De fleste mennesker fokuserer på de større muskelgrupper og overser de mindre kalvemuskler. Definerede og tonede kalvemuskler er vigtige, hvis du prøver at tone og dele dine ben. Fordi du bruger dine kalvemuskler dagligt, når du går, er det vigtigt at holde dem stærke. De fleste underben-øvelser, som f.eks. Kalvehævninger, taler yderkalverne. For at skabe en ligevægt skal du også udøve de indre kalve.

Trin 1

Gå på løbebåndet til tone og varm op de indre kalve. Sæt løbebåndet i højest mulig hældning. Brug en hastighed, du nemt kan opretholde i ca. 10 minutter. Husk at du ikke forsøger at få en kardiovaskulær træning. du forsøger at opvarme dine kalve, mens du gradvist toning dem. Fokus på sammentrækningerne i dine kalve. Undgå at gå på tæerne. I stedet lander på hælen, når du tager et skridt og ruller mod tåen, mens du skubber dig fremad. Hvis du ikke har adgang til en løbebånd, gå op ad bakke udendørs.

Trin 2

Udfør kalv rejser med et twist. Stå med dine fødder hoftebredde fra hinanden på et hævet træningstrin eller trappe trin. Flyt dine fødder bagud, så dine hæle strækker sig forbi kanten af ​​trinnet, og balance på boldens tæer og tæer. Stige op på dine fods kugler så højt som muligt. Følg sammentrækningen i dine kalve. Placer det meste af din vægt mod indersiden af ​​dine fødder, hvor den store tå er. Bring dine hæle sammen så tæt som muligt uden at samle dine fødder; Hold tæerne vendt fremad. Kom tilbage til startpositionen. Udfyld tre sæt med 12 gentagelser.

Trin 3

Udfør sit kalvløft med dine tæer spidte indad. Sid i en stol med dine fødder hoftebredde fra hinanden. Vend tæerne indad så langt som det er behageligt. Placer håndvægte eller en barbell på dine knæ. Undgå at bruge en vægt, der er for tung. Øg vægten som du bliver stærkere. Løft dine hæle ud af gulvet, så du balancerer på dine kugler. Hold spændingen i dine kalve i tre sekunder. Sænk dine fødder tilbage til startpositionen. Udfyld tre sæt med 12 gentagelser.

Del:
Kommentarer