Sådan toner du din mave

Sådan toner du din mave

Hvem vil ikke have en tonet, fast, flad mave? Du behøver ikke at sulte dig selv for at få en tonet mave, og det tager heller ikke tusindvis af sit-ups. Nøglen til at få den mave, du ønsker, er at træne i maven ligesom du ville have nogen anden muskel; ved hjælp af forskellige øvelser og regelmæssigt. Du skal styrke abs på forskellige måder; øvre, nedre og obliques. Her er en måde, hvorpå du kan få en tonet mave ved at lave kun 100 sit-ups, 6 dage om ugen.

Komplet 20 Almindelige sit-ups. Lig på ryggen og brug dine abs muskler til at trække dine skuldre op af gulvene og se op i loftet med dine fødder fladt på gulvet. Brug en langsom, kontrolleret bevægelse og sørg for ikke at hæmme din nakke under øvelsen.

Gør 30 alternerende cykel crunches. I samme position skal du sætte dine hænder bag hovedet, albuerne ud. Løft din venstre albue opad og indad mod højre knæ, vend tilbage til startposition og gentag på den modsatte side.

Gør 20 Side crunches; 10 på hver side. Lig på din side og tag skulderen op og ned af jorden, og bring albuen indad mod din hofte. Gentag på den modsatte side.

Komplet 30 Flutter spark. Lig fladt på ryggen og spar dine ben, skiftende ben (når et ben er op, den anden er nede). En "fladder" af begge ben tæller som en tæller. Gør dette i en jævn og kontrolleret bevægelse, og du bør mærke effekten i dit underliv.

Husk din kost. Spise en sund kost og undgå overskydende natrium vil hjælpe dig med at få en magert mave. Drik rigeligt med vand og spis nok fiber.

Følg alle disse trin, fuldfør mindst to gange om ugen kombineret med en regelmæssig cardio rutine, og du vil have en tonet mave på ingen tid!

Del:
Kommentarer