Sådan Tone Flabby Arms

Sådan Tone Flabby Arms

Hvis du har flabby arme så ved du, hvor dårligt de kan se, især om sommeren. Vidste du at med nogle få arm øvelser kan du slippe af med dine lurvede arme? Øvelserne er enkle, kræver lidt udstyr, og du kan gøre dem hjemmefra.

Trin 1

Varm op for at få cirkulationen til at pumpe og forberede dine muskler til træningen. Du kan gøre dette ved at jogge på plads eller bruge en stationær cyklus i fem minutter.

Trin 2

Udfør one-arm triceps kickbacks. Denne øvelse er fantastisk til den bageste del af de lurvede arme. Stå ved siden af ​​bænken og læg dit venstre knæ på det. Bøj over og læg din venstre hånd på bænken for at støtte din krop. Hold en let håndvægt i din højre hånd, placer din overarm parallelt med gulvet. Forlæng din arm tilbage til den er lige. Gør tre sæt på 8 til 10 gentagelser. Gentag øvelsen på din højre side.

Trin 3

Udfør en biceps krølle for at målrette den forreste del af dine flabby arme. Hold begge håndvægte på dine sider, palmer vendt ind, med dine arme lige. Hold god form i løbet af øvelsen.

Holde dine albuer ved din side, hæve en håndvægt og drej underarmen, indtil underarmen er lige op og din håndflade vender mod din skulder. Nedre og gentag med modsat arm. Fortsæt med at skifte mellem sider. Gør tre sæt på 8 til 10 reps.

Trin 4

Udfør push-ups. Dette er en god øvelse, hvis du ikke har vægte og også arbejder på bryst og skuldre.

Din krop skal være lige fra hoved til tå. Sænk langsomt din krop (lad din krop sakke) så lav som muligt uden at røre gulvet. Hold pause, og tag derefter tilbage til startpositionen. Lås ikke dine albuer! Gør så mange reps som du kan.

Hold dine øjne lige foran, ikke kig ned. Udåndes ved anstrengelse. Du kan variere håndposition: Hold dine hænder tættere sammen for at arbejde med armene mere; bredere virker skuldre og bryst.

Del:
Kommentarer