Sådan tjener du et Marching Band Scholarship

Sådan tjener du et Marching Band Scholarship

At tjene et marchert band stipendium afhænger generelt af tre ting: En stærk track record af marchereoplevelse fra din gymnasium, en stor audition og måske vigtigst af alt at finde et kollegium eller universitet, der tilbyder et sådant stipendium. Ikke alle skoler gør, som forskellige colleges lægger mere eller mindre vægt på deres marchere band programmer.

Tjen et Marching Band Scholarship

Udfør med din skoles marcherende band alle igennem gymnasiet. I bedste fald kan du tiltrække øjet for en ivrig talentscout for et stort universitet. Hvis ikke, vil din forpligtelse til din high school band vise stipendier udvalg du ser på at være i et march band.

Ansøg på skoler, der interesserer dig, uanset muligheden for at tjene stipendier. Din bedste fremgangsmåde kan være at beslutte dig om det kollegium du ønsker, og undersøge, om der er ledige marchestudier.

Find ud af om der tilbydes sommer træningslejre. De fleste grundskoler har en slags bandlejr, der er designet til at gøre dig bekendt med skolens særlige stil, kadetter og bevægelser. Dette er en fantastisk måde at få din fod i døren og lære om eventuelle stipendier.

Angiv til skolen dit ønske om at tjene et stipendium, hvis en er tilgængelig og udfylde eventuelle krævede formularer forud for planen. Auditionen for stipendiet er ofte den samme audition for accept i bandet. Du skal være en matriculerende elev til audition.

Skinne til dommerne i din audition. Spik dit musikalske stykke, uanset om det er forberedt på forhånd eller på stedet. Mange topprogrammer lægger vægt på ånd og entusiasme over musikalske evner. "Wow" dem, og du vil gå langt.

Hold øjenene åbne for yderligere stipendier, som du muligvis kan tjene, når du er med i bandet. Nogle skoler tilbyder små stipendier til alle bandmedlemmer efter deres første år i programmet og videre.

Del:
Kommentarer