SĂĄdan tilsluttes batterier i en Club Car Golf Cart

SĂĄdan tilsluttes batterier i en Club Car Golf Cart

Golfvogne er blevet mere og mere populære til personlig brug i de seneste år. Mange mennesker ejer nu deres egne golfvogne til rekreation. Elektriske golfvogne kræver minimal vedligeholdelse. Batterier er strømkilden til vognen, og disse kræver regelmæssig opladning. Med en vogn, der har været brugt i et stykke tid, kan det være nødvendigt at udskifte batterierne. En ny vogn må ikke have batterier. Tilslutning af et batteri til din Club Car golfvogn er en ret let opgave, da ledningsystemet til batterierne er ret grundlæggende.

Løft golfvognens sæde for at få adgang til batterirummet. Det kan være nødvendigt at bruge et reb eller en bungee-snor for at sikre sædet i åben stilling, så du kan arbejde frit inden i rummet.

Fjern de gamle batterier ved først at afbryde batterikablerne. Kablerne er typisk fastgjort med en vingemøtrik. Du kan få brug for et tang for at løsne dem. Når kablerne er fjernet, løft de gamle batterier ud.

Placer de nye batterier i rummet. Brug en stålbørste til at rengøre terminalstikkene på batterikablerne.

Tilslut det første batterikabel fra kontrolboksen til den positive terminal på det første batteri i sekvensen. Den positive terminal vil blive markeret med et "+" tegn og er normalt betegnet med rød farvekodning.

Tilslut et kabel fra den negative terminal på det første batteri, som vil blive markeret med et "-" tegn og sort, hvis farvekodet, til den positive terminal på det andet batteri i sekvensen. Tilslut et kabel fra det andet batteri til det positive batteri på det tredje batteri. Fortsæt med at forbinde negativ til positiv, indtil du når det sidste batteri.

Lav den endelige forbindelse af det negative kabel fra kontrolboksen til den negative terminal på det sidste batteri i sekvensen for at fuldføre sløjfen.

Tilslut det resterende kabel til en af ​​de positive terminaler på batterierne. Når du er færdig med hovedbatteriets sløjfe, vil du bemærke, at der er et kabel tilbage, der ikke er tilsluttet. Dette kommer fra kontrolboksen eller fra magnetventilen bag på vognen, alt efter vognens stil. Dette kabel går i indgreb med omvendt motor.

Del:
Kommentarer