SĂĄdan tilpasses en golfvogn

SĂĄdan tilpasses en golfvogn

De små elektriske golfvogne, som folk bruger til at krydse banen, mens de spiller 18, er lidt forældede. Golfspillere tilpasser nu disse firehjulede maskiner med alt fra ekstra kopholdere, tag, pistolstativer og mere. En person er kun begrænset af hans fantasi.

Hurtig tingene op. En almindelig klage af en standard golfvogn er, at den er relativt langsom. Det kan let ændres ved at løfte sædet og tage et kig på motoren nedenunder. Se efter guvernøren, der styrer acceleratorkablet. Hold en golf tee i guvernøren (det ligner en lille metalflap over kablet), og du vil tilføje ca. 5 km / t til køretøjet.

Gør et lille maleri. Golf vogne kan males ligesom en almindelig bil men er billigere og lettere at gøre på grund af størrelsen. Mal din kurv med farverne i sportshold eller i en regnbueordning.

Tilføj et tag. De fleste golfvognfabrikanter laver tag til deres vogne, der kan svejses eller boltes til rammen af ​​køretøjet ganske let. Du kan enten købe en vogn med et tag på det eller bestille en hos fabrikanten eller en lokal forhandler.

Installer et pistolstativ. Du kan tilføje en pistolhylde til indersiden af ​​vognen, hvis du vil tage vognen med dig på din næste jagttur eller til en skytteskytte turnering. Det er forholdsvis let at skrue stativet på plads på vognens gulv.

Tilføj lys og en børstefanger til grillen. Disse er nemme at installere ved blot at bore huller i karens forside og skrue dem på plads. Børstefangeren hjælper med til at forhindre skade på bunden af ​​vognen, hvilket kan få maskinen til at stoppe med at fungere.

Installer en bærbar blæser på et klip, der kan monteres på instrumentbrættet.

Del:
Kommentarer