SĂĄdan tilmelder du sig til Wrestle i WWE

SĂĄdan tilmelder du sig til Wrestle i WWE

I den kæmpende verden er det førende selskab uden tvivl World Wrestling Entertainment, Inc., ellers kendt som WWE. Små drenge vokser op med at drømme om at være en wrestler for WWE, se tv-showet og øve deres bevægelser med deres venner. At lande et job hos WWE er ikke en nem opgave, der kræver engagement i brydningsporten og udvikling af scener og handlinger.

Deltag i et brydningsakademi. Find et akademi tæt på hjemmet for at deltage. Lær alle bevægelserne, og sørg for at være meget teknisk korrekt i kampene. Det er et godt tidspunkt at tage et kig på færdigheder. Kun de mest talentfulde brydere arbejder for WWE, så gør en ærlig vurdering. Hvis du ikke er øverst i klassen, skal du overveje en anden karriere.

Arbejd hårdt. Så mange brydere vil gerne være en del af WWE, at de kun tager det bedste ud af det bedste. Ikke alene skal talentet være der, men også disciplinen og ønsket. For at komme i top form er ofre i både sociale og personlige liv nødvendige. Husk at arbejde for WWE vil kræve disse ofre også.

Bliv registreret på Ohio Valley Wrestling School. Ohio Valley Wrestling School (eller OVW) er en talent pool for WWE. Mens WWE lejlighedsvis får brydere fra andre steder, er OVW hvor hovedparten af ​​deres brydere kommer fra. Træning på OVW starter med en begynderklasse, der er åben for alle interesserede i pro wrestling. Det er en tretten uge boot camp, og i den konklusion er atleterne enten inviteret til mellemklassen til at fortsætte deres træning eller fortalte at gå hjem. Den mellemliggende klasse varer et år, og kun de øverste atleter bliver inviteret tilbage til den avancerede klasse. Disse avancerede brydere går videre til stjernen i WWE og andre professionelle brydningsprogrammer.

Vær både en entertainer og en fighter. WWE er en blanding af teater og brydning. Så wrestlers skal være teknisk korrekte i deres brydning bevæger sig, og være i stand til at sætte et show for publikum. Begge kvaliteter er vigtige for at være en WWE wrestler.

Log på med en promotor. En promotor får brydere bemærket. De sætter på kampe, får wrestlers reklame og giver dem en fod i industriens dør. Når en promotor inden for WWE opretter en kamp, ​​ser WWE tæt på at evaluere den konkurrerende bryderens potentiale for deres wrestling-kampe. Vind kampen, og måske vigtigst af alt, sæt et godt show til publikum.

Del:
Kommentarer