Sådan tilmelder du dig til Little League Baseball

Sådan tilmelder du dig til Little League Baseball

Little League er en god mulighed for børn. At spille en organiseret holdspil kan bekæmpe fedme, forbedre selvværd og hjælpe et barn med andre. Little League er også en fantastisk måde at opmuntre forældrenes deltagelse på, enten gennem coaching eller bare jubler på sidelinjen. Læs videre for at lære at tilmelde sig Little League baseball.

Vælg et program

Find hvilke små ligaer der er tættest på dig. Spørg rundt, se i en telefonbog eller besøg Little League hjemmeside for en lokaliserer. Se afsnittet Ressourcer nedenfor for et link.

Spørg forældrene til dit barns venner, hvis de er en del af et Little League-program. Dit barn vil måske være med i samme liga. Erfarne forældre vil også have værdifulde råd til dig om din beslutning.

Besøg de små ligaer i dit område. Afhængigt af hvor du bor, kan dine valg være få eller mange. Ikke alle små ligaer er de samme. Kvaliteten af ​​markerne og sikkerheden i kvartererne kan variere meget, så det er vigtigt at se disse steder personligt.

Bestem hvilken lille league der er bedst for dig. Efter at have talt med trænerne, skal du gennemgå registreringsomkostningerne og vælge den ønskede.

Tilmeld dig Little League Baseball

Find ud af, hvornår din lille liga vælger deres årstid. De fleste ligaer starter i forår, men eksakte datoer adskiller sig fra sted til sted.

Skriv dit barn op efter hans aldersgruppe. Little League divisioner er oprettet efter alder. For eksempel er minors divisionen for børn i alderen 8 til 10 og majors er for børn 10 til 12.

Hent en registreringsformular til Little League eller udskrive en ud online fra Little League-hjemmesiden. Du skal omdanne denne formular til ligaen under registrering.

Indtast registreringsformularen og betaling til din lille league valg og gør dig klar til noget baseball.

Del:
Kommentarer