Sådan testes for dårlig blodcirkulation i fødderne

Sådan testes for dårlig blodcirkulation i fødderne

Dårlig blodcirkulation er et almindeligt problem for mange mennesker, især som kroppen alder. Det er meget vigtigt at søge behandling for dårlig blodcirkulation i fødderne eller enhver anden del af kroppen. Uden behandling kan dårlig blodcirkulation forårsage alle mulige meget alvorlige problemer som åreknuder, amputation og jævn slagtilfælde. Her er et par hurtige måder at teste for dårlig blodcirkulation i fødderne.

Kontroller fødder og ben for følelsesløshed, ømhed og kramper, især efter længere fysisk aktivitet eller lange perioder med at stå op. Dårlig cirkulation kan også få fødderne til at blive hævede og misfarvede.

Check for symptomer på cyanose, hvilket er et udtryk, der bruges til, når en kropsdel ​​bliver blå. Blå hud overalt på kroppen betyder normalt, at kropsdelen ikke modtager nok ilt på grund af dårlig cirkulation.

Kontroller fødderne for bleghed. Hvide pletter af hud og hvide tånegle er begge tegn på dårlig fodcirkulation.

Kontroller den hastighed, hvormed sår heler på fødderne. Fødder og ben med dårlig blodcirkulation tager meget længere tid at helbrede sår, og nogle gange forbliver sår uhelte selv efter en længere periode.

Besøg din læge og bede ham om at overveje at bestille en doppler ultralyd eller en angiografi. Begge disse tests bruges til at bestemme, hvorvidt en person har ringe blodcirkulation. Din læge kan også måle og sammenligne blodtryksaflæsninger taget fra arme og ben for at hjælpe med at bestemme dårlige cirkulationsproblemer.

Tips

En hurtig måde at teste for omsætning i fødderne er ved at trykke eller klemme en del af den fod, der skal testes. Du kan tjekke omsætningen ved at trykke på din tåneglens seng, som kortvis skal blive hvid, når den klemmes og frigives, og derefter tænder lyserød igen inden for to sekunder. Tæerne og fødderne skal være varme at røre ved.

Del:
Kommentarer