Sådan testes for crack Cocaine

Sådan testes for crack Cocaine

Når kokain er skåret, manipuleres og størknes bliver det sprængkokain, der almindeligvis betegnes crack. Crack er meget vanedannende, giver et øjeblikkeligt "højt" og er relativt billigt at købe. De fleste knæksten er hvide, men de kan også være en offwhite eller cremefarve. Spræng kokain er normalt røget, men folk vil undertiden væske stoffet og injicere i deres system med en nål. Hvis du støder på et stof, som du tror på at være revne, kan du nemt køre en hjemme test for at afgøre, om du er korrekt eller ej.

Køb et crack cocaine identifikationstest kit. Disse kits er ikke tilgængelige i butikkerne, men du kan finde dem online på websteder som www.testclear.

Sæt på handsker, inden du begynder testen. Du ønsker ikke at få knækrest på dine hænder, fordi du ved et uheld kan indtage det og mærke virkningerne af stoffet.

Dip tipet af testen i det emne, du har mistanke om, er crack kokain. Tipet er klæbrigt, så undgå at røre ved noget andet.

Placer testen tilbage i sættet og ryst godt i 60 sekunder.

Vent på resultaterne. Hvis testområdet bliver turkis, så er prøven, du testede, spræng kokain eller har spor af crackkokain i den.

Tips

Rør ikke ved klæbende spids. Dette kan forurene testen.

Advarsler

Brug altid handsker, når du tester medicin. Undladelse af at gøre det kan føre til utilsigtet indtagelse af stoffet.

Del:
Kommentarer