Sådan testes for at se, hvis du har lopper

Sådan testes for at se, hvis du har lopper

Der er omkring 2.500 typer lopper ifølge Purdue University. Disse parasitter fodrer på blod hos dyr og mennesker. Lopper er vanskelige at kontrollere, fordi de kan lægge op til 40 æg om dagen. Mange mennesker og dyr udvikler ekstrem kløe fra loppebid. Hvis du har små røde bid på dine ankler og fødder - du skal kende årsagen - så du kan behandle problemet korrekt. Det første du skal gøre, hvis du har mistanke om lopper, er at teste dit hjem og kæledyr.

Kæmp dit kæledyr med en loppekam. Hvis lopper er til stede, vil du se sorte pletter på kammen sammen med levende lopper. Når du kæmper, skal du kigge efter lopper, der kryber på kæledyr og skorper, der skyldes loppebid.

Bathe dit kæledyr. Se vandet. Hvis vandet bliver rødt, er det tegn på lopper, da lopper suger blod for at overleve. Se også efter sorte pletter i vandet, der angiver døde lopper.

Gå rundt i huset med hvide sokker. Vibrationerne fra dine fodspor tiltrækker lopper, så du vil se sorte pletter på bunden af ​​dine sokker.

Læg en lav skål vand med en dråbe opvaskemiddel på gulvet. Sæt en lille lampe eller et natlys omkring fem tommer over skålen. Lyset tiltrækker lopper, så det er en god måde at teste for lopper i dit hjem. Lopperne vil dø, når de falder i vandet.

Del:
Kommentarer