Sådan Tape et håndled til Baseball

Sådan Tape et håndled til Baseball

Baseball er en overvejende populær sport og amerikansk tidsfordriv. Det kan dog være et stramt spil, der som enhver sport indebærer risiko for skade. Atleter både professionel og amatør tape undertiden deres håndled for at forhindre skade. Taping hjælper med at stabilisere håndleddet, hvilket gør det mindre tilbøjeligt til at blive såret, når man bøjer frem og tilbage. I et spil som baseball, hvor rigorerne med at svinge bat, glide og fielding involverer betydelig håndled motion, kan taping være en værdifuld sikkerhedsforanstaltning.

Brug en bredere, stiv tapeform. Atletisk tape er at foretrække. Start indpakning ved siden af ​​håndleddet, træk tæt på og stop.

Sæt båndet let under håndleddet. Pas på ikke at trække for tæt, da dette vil lægge pres på vener og nerver og kan begrænse cirkulationen, hvilket kan forsinke helbredelse.

Kryds over toppen igen, trækker tæt. Gentag den over-under indpakning på denne måde, indtil håndleddet er tilstrækkeligt indpakket.

Sørg for, at huden over kanten af ​​båndet ikke puckes; Hvis det er tilfældet, er det pakket for tæt. "Test" indpakningen ved at bøje håndleddet. Hvis det kan svinge frit, er det blevet gjort ordentligt.

Del:
Kommentarer