Sådan tape en træbat

Sådan tape en træbat

Tapning på en baseball flagermus kan gøre slagfladen tykkere og lettere at greb til hitteren. Hvordan du tape bat er virkelig op til hitterens præference. Bare sørg for at holde båndet lært som du tape, så der ikke er bobler eller kamme i tapingen.

Trin 1

Bestem hvilken metode du vil bruge til at tape din flagermus. Du kan bruge et kryds-mønster, som efterlader noget træ, der er eksponeret og danner et diamantmønster, eller du kan gøre en fuld wrap, som dækker hele håndtaget og kan gøre håndtaget føles tykkere. Du kan også danne et reb med båndet og pakke tovet op på håndtaget, eller du kan kombinere en fuld wrap med et reb. Du kan enten opbygge knappen og gøre den tykkere eller lade den være blotte. Når du har besluttet, hvordan du vil have din flagermus tapet, kan du koncentrere dig om teknik.

Trin 2

Til tape med et kryds-mønster, start ved bunden af ​​håndtaget og begynd at dreje båndet op på håndtaget som en slikstok. Rive båndet, når det er omkring 12 inches op på håndtaget. Start igen ved bunden og drej den anden retning op for at danne et diamantmønster imellem båndet. Tag din tid med at starte den anden strimmel for at få vinklen den samme som den første strimmel. Brug to korte strimler til at tape en gang rundt om bunden og øverst på håndtaget, så de lange strimler ikke skaler af.

Trin 3

For en komplet wrap start ved bunden og luk båndet rundt om håndtaget kontinuerligt, overlapper omkring 1/4 tommer hver cirkel. Tape 8 til 12 tommer op håndtaget.

Trin 4

For at danne et reb op på håndtaget, skal du rive en lang strimmel og rulle den ind i tovet. Brug en lille strimmel til at tape en ende af rebet til bunden. Sæt kablet diagonalt op på håndtaget, ca. 8 til 12 inches. Tape toppen af ​​tovet med en anden lille strimmel.

Trin 5

Du kan også bruge en fuld wrap, så sæt et reb på toppen. Dette vil opbygge dit håndtag ganske lidt, så det vil føle sig meget tykkere.

Del:
Kommentarer