Sådan tape en hammer tå

Sådan tape en hammer tå

En hamertå er en tilstand, hvor en af ​​leddene i den anden, tredje eller fjerde tå er permanent bøjet, som ligner en hammer. Hammer tå er normalt resultatet af at bære høje hæle eller sko, der er for små, tvinge tå i en bøjet position. Når tåen er bøjet i lang tid, forkortes musklerne og tilstanden opstår. En hamertå kan være ubehageligt, men det kan lindres ved at tappe tåen på plads.

Skær et stykke førstehjælpstape omkring 6 inches lang med en saks.

Pak båndet under tå ved siden af ​​hamertåen. Sæt derefter båndet over hammeren og derefter under tåen på den anden side af hamertåen. Dette tvinger hamertåen til en retrettet stilling.

Tag båndet tilbage til første tå og fastgør det. Du kan pakke hele længden af ​​båndet rundt om dine tæer, hvis det er behageligt.

Skift eventuelle fodtøj, der kan have forårsaget hammeren tå. Dine sko skal være rummelige med stort plads til dine tæer og skal have lave hæle og gode bueunderstøtninger. Dette vil give tilstrækkelig plads til din påførte tå for at rette sig ud.

Tips

Indpakning af en hammer tå vil ikke rette tåen permanent, men det lette enhver smerte eller ubehag. Der er strækøvelser og operationer, der kan gøres for at rette op på deformiteten. Kontakt din læge.

Du kan købe førstehjælpstape på apotek eller apotek.

Del:
Kommentarer