Sådan tape en ankel til basketball

Sådan tape en ankel til basketball

Tapning af anklen er gjort af mange spillere før basketball spil og praksis; det kan stabilisere eller forhindre skade. Spillere tape deres ankler, fordi det giver dem selvtillid, at de forbliver skadede, når de konkurrerer deres hårdeste. Spillere, der har en historie med ankelforstuvninger, nyder det meste af at tape, da ankelen aldrig bliver helt tilbage efter den oprindelige forstuvning.

Barber ankelen. At bære anklen forhindrer båndet i at klæbe til det ved fjernelse. Ankelen skal barberes mindst 12 timer før tapning for at sikre, at huden ikke er for følsom.

Påfør pre-wrap. Pre-wrap er en rulle af tynd elastik snarere end et bånd. Det anbringes på anklen og foden før båndet. Brug af forpakning sikrer, at båndet ikke påføres direkte på huden, hvilket gør det lettere at fjerne. Pre-wrap skal anvendes i et figur-otte mønster fra over ankelen til ned nær tæerne.

Anker ankeret. Ankeret er et stykke tape, der vikles om benet over ankelen og nær toppen af ​​forpakningen. Ankeret tjener som et sted at fastgøre andre dele af båndjobbet.

Fastgør stængerne. Stifterne løber langs benet, forbi anklen, under hælen og tilbage op på den anden side af benet. Stifterne starter og slutter på ankeret. Tre overtræk bør anvendes.

Wrap ankelen med figur sekses og en halv hæl lås for at opnå maksimal stabilitet. Start på indersiden af ​​foden og gå på ydersiden af ​​foden med figuren sekses. Vend tilbage til indersiden efter at have passeret over forenden af ​​foden. To figur sekser kan påføres med et stykke tape for at låse dem på plads. Halvhælen lås stabiliserer hælområdet. Start det ved at indpakke tape rundt om området lige over ankelen. På den tredje gennemløb, pakk båndet under hælen og bagsiden op på den anden side.

Overlap ankelen. Påfør et lag tape over den allerede eksisterende tape og pre-wrap. Omslaget tjener til yderligere at beskytte og stabilisere anklen.

Del:
Kommentarer