Sådan tager du Dramamin til at falde i søvn

Sådan tager du Dramamin til at falde i søvn

Dramamine er en over-the-counter medicin, der typisk er ordineret til at behandle kvalme, svimmelhed, svimmelhed og opkastning i forbindelse med motion sygdom. Andre anvendelser angiver Dramamine er nyttigt som sovende hjælpemiddel. Dramamin og andre antihistiminer er nyttige, over-the-counter alternativer til mere vanedannende benzodiazapiner og søvnhjælpemidler, såsom valium.

Dramamine for søvnhjælp

Køb Dramamine tabletter over-the-counter hos din lokale apotek. Dramamin findes sædvanligvis i lægemiddelgangen ved siden af ​​antihistaminerne og andre søvnhjælpemidler. Tabletterne fungerer normalt fint. Tal med din apotek om den korrekte dosis.

Tag en til to 50 mg tabletter mindst 30 minutter før sengetid. Maksimal dosis på to tabletter fungerer bedst til søvn. Du kan tage Dramamin med eller uden mad, men sørg for at tage en dosis med et helt glas vand. Svelg tabletter hele; ikke knuse eller tygge.

Planlægger at tage Dramamine fire til seks timer før vågne til næste dags aktiviteter. Kør ikke eller deltage i aktiviteter efter at have taget Dramamine.

Tips

Dramamin og andre antihistiminer er nyttige, over-the-counter alternativer til mere vanedannende benzodiazapiner, såsom valium.

Voksne bør ikke overskride seks 50 mg tabletter i en 24-timers periode. Børn mellem 6 og 12 år må ikke overskride tre 50 mg tabletter i en 24-timers periode. Børn mellem to og seks år bør ikke overstige 75 mg i en 24-timers periode.

Dramamin indeholder ingredienser fundet i antihistaminer, hvilket kan få en til at føle sig grov og døsig efter brug.

Tal med din læge, før du tager Dramamine til sovende formål. Der kan være andre lægemidler til rådighed, der er mere effektive til behandling af søvnløshed og vil ikke få dig til at føle sig groggy efter brug.

Advarsler

Tal med din læge, før du tager Dramamine, hvis du er gravid, har hjerteproblemer, forstørret prostata, urinveje eller leverproblemer, astma eller glaukom.

Tag ikke Dramamin, hvis du er allergisk over for nogen af ​​dets ingredienser, eller hvis du tager natriumoxybat.

Dramamin kan øge virkningerne af andre lægemidler, som også øger døsighed.

Opbevar alle medicin uden for børns rækkevidde.

Del:
Kommentarer