Sådan tager du æblecidereddike

Sådan tager du æblecidereddike

At tage flot æblecidereddike er sikker på at gøre dig pukkel, men et par studier har vist, at det er godt for dit helbred. Kendt hovedsagelig som et folkemiddel og sundhedstonic, er æblecidereddike blevet brugt i tusindvis af år. Det blev populært i USA i slutningen af ​​1950'erne efter en Vermont-læge fremmet sundhedsfordelene ved æblecidereddike i sin bog. At tage æblecider eddike har vist gode effekter for diabetikere og diætere. En 2007 University of Arizona undersøgelse konkluderede, at tage to spiseskefulde æblecider eddike før seng sænket blodsukkerniveauet om morgenen 4 til 6 procent for mennesker med type 2 diabetes. Flere undersøgelser har også vist eddikes effekt på fedme. Du kan tage æblecidereddike mange forskellige måder. Læs videre for mere information.

Tager æblecider eddike

Tilsæt to spiseskefulde æblecidereddike til en 8 oz. glas vand. Tag det som en sundhedstonic. Tilsæt en spiseskefuld eller to honning til at sødes. Hvis du ikke kan lide den sure smag, skal du tilføje to spiseskefulde til dit glas vegetabilsk eller frugtsaft. Du vil ikke være i stand til at smage det.

Lav en smagfuld dressing med æblecidereddike. Pisk en kop olivenolie sammen med en kop æblecidereddike i en skål. Derefter tilsættes to spiseskefulde ahornsirup, en hakket hvidløgsklove og to teskefulde vand. Tilsæt lidt salt og peber, hvis du ønsker det. Hæld i en dressingflaske og ryst godt. Dette gør en god dressing til basale grønne salater eller enhver salat, der kræver en balsamisk eddike dressing.

Tag et æble cider eddike supplement. Disse sælges hos sundhedsforretninger og pakkes som kostpiller. En lille 2005 undersøgelse trykt i "Journal of the American Dietetic Association" konkluderede, at at tage eddike hjælper folk til at føle sig fyldigere og måske hjælpe fedme. Det anbefales ikke at tage pillerne hver dag. Og når du gør det, skal du sørge for at drikke meget vand med det eller tage det med mad. Æblecidereddike er meget sur og har været kendt for at beskadige spiserøret, når det ikke tages med omhu.

Brug det på dine grøntsager. Drys æblecider eddike over dine bagte kartofler eller dampede grøntsager til bare en smule tang. Det smager også godt på pommes frites og kartoffelchips, men det er næsten ikke så sundt. I en undersøgelse fra University of Arizona i 2007 blev æblecidereddike vist for at bremse stigningen i glukoseniveauet efter et måltid. Æblecidereddike indeholder eddikesyre, som er kendt for at bremse fordøjelsen af ​​højglykæmiske fødevarer, som kartofler. Højglykæmiske fødevarer forårsager skarpe pigge i blodsukker, hvilket er skadeligt for diabetikere. Du kan også bruge æblecidereddike som et picklingmiddel. Simpelthen erstatte æblecidereddike for hvad andre eddike kræves i din pickling opskrift. Prøv det som en hvid eddike erstatning i din coleslaw opskrift også.

Lav en forfriskende varm te ved at tilføje to spiseskefulde æblecidereddike til et krus varmt vand. Tilsæt honning, stevia eller agave til at sødes. Prøv at tilføje citron eller limejuice, ingefær, kanel eller andre krydderier, hvis det ønskes. Eksperiment med at tilføje æblecidereddike til urtete. Denne te er en god tilføjelse til afgiftende kost og rensninger. Sip for at lindre din kolde eller ondt i halsen.

Tips

Brug æblecidereddike som erstatning for andre vinegarer i dine opskrifter. Det fungerer lige så godt.

Advarsler

Æblecidereddike er ekstremt sur, så brug med forsigtighed. Fortynd æblecidereddike med vand, saft eller tilsæt det i en opskrift i stedet for at tage det lige. Overdreven doser æblecidereddike har været kendt for at beskadige spiserøret og maven. Begræns igen. Lyt til din krop. Hvis du er allergisk over for æbler, skal du ikke tage æblecidereddike.

Del:
Kommentarer