SĂĄdan tager du Anavar

SĂĄdan tager du Anavar

Anavar er en anabolsk steroid markedsført af Pfizer. Dets kemiske navn er oxandrolon eller oxandrin. Læger foreskriver det for at skabe muskelvækst hos mennesker, der lider af ufrivilligt vægttab, som hiv og kemoterapi. Fordi bodybuildere og andre atleter generelt har misbrugt Anavar, er de i USA som en ulovlig præstationsforstærker og et Schedule III kontrolleret stof. Tag ikke Anavar medmindre en læge foreskriver det. Ellers er det ulovligt og kan være farligt.

Tager Anavar

Trin 1

Tag mellem 10 og 20 mg Anavar dagligt. Din læge kan ordinere en højere dosis i ekstreme tilfælde, men bivirkningerne er værre ved højere doser. Undersøgelser viser, at Anavar i en daglig dosis på 20 mg har en meget lille effekt på leverfunktionen. Ved 10 mg påvirker det ikke mærkbart kroppens normale testosteronproduktion. Selv når du tager en lav dosis, kan du gå i vægt.

Trin 2

Tag Anavar på samme tid hver dag. Den specifikke tid spiller ingen rolle, men forsøger at være konsekvent.

Trin 3

Må ikke overstige 20 mg om dagen. Hvis du tager mere end dette, vil din krop begynde at producere mindre testosteron. Ved en dosis på 80 mg / dag i 12 uger reducerer Anavar testosteronproduktionen med 67%. Høje doser af Anavar forårsager krympning af testiklen.

Del:
Kommentarer