Sådan taber du vægten ved at tage Zantac

Sådan taber du vægten ved at tage Zantac

Zantac er navnet på ranitidin, en medicin, der anvendes til behandling af syre reflux, sår, halsbrand og andre forstyrrelser i fordøjelsessystemet. Det er en receptpligtig medicin, men en svagere version af lægemidlet er tilgængelig over disken. Lægemidlet er ikke godkendt som et middel til vægttab, så det er ikke anbefalet at tage det af den grund, medmindre det er læge rådgivning.

Overvej dine spisevaner. Årsagen til, at Zantac er rygter om at tabe vægttab, er på grund af dets tilsyneladende evne til at få dig til at føle sig fuld. Hvis du spiser selv når du føler dig fuld, vil en sådan effekt sandsynligvis ikke have nogen betydning for din vægt.

Tal med din læge. Selvom det er usandsynligt, vil du få Zantac til vægttab, din læge kan ordinere lægemidlet af andre årsager end dem på etiketten. Ifølge Food and Drug Administration er Zantac til behandling af sår, syre reflux, blødning i den øvre mave og mavebeskadigelse fra andre lægemidler.

Overvej en erstatning. Fiber har vist sig at gøre præcis den ting, Zantac er rygtet om at gøre: det får dig til at føle sig fyldt, og det kræver ikke en recept eller endda en tur til apoteket. Fødevarer, der er rige på fiber, omfatter mange frugter, korn, grøntsager og bønner.

Del:
Kommentarer