Sådan taber du dig uden at træne

Sådan taber du dig uden at træne

Efter at have haft en bilulykke og fundet mig begrænset fra motion, spekulerede jeg på, om der var en måde for mig at tabe sig uden at træne. Jeg har fundet en måde, og indtil videre har jeg tabt 10 lbs (gradvist over en måned), og jeg føler, at jeg har en bedre ide om, hvad der får mig til at gå i vægt.

Se skalaen som et værktøj, ikke som din fjende: Vi kommer til at frygte skalaen, og hvad den har at sige, hvis vores kost tilgang er mislykket, eller hvis vi har været uvidende om, hvad vi har lagt i vores mund for dage. Ved hjælp af denne fremgangsmåde bliver skalaen imidlertid vores værktøj til at finde "banen" at tabe sig og vil begynde at tilbyde positiv forstærkning.

Fortæl dig selv hvad du spiser i en uge: Undersøg din delstørrelse, hvordan du plejer at lave mad og hvor mange måltider du plejer at spise. Dette vil være afgørende i sidstnævnte trin. Hvis du har brug for, skal du skrive ned alt, hvad du spiser, og i hvor mange møder i en uge. Må ikke veje dig selv i denne uge. Bare studere hvad og hvordan du spiser.

Begynd den 2. uge, veje dig selv, når: - du vågner op - efter hvert måltid - lige før du går i seng Hold øje med, hvad du vejer på disse tidspunkter og spor hvad du spiser. Gør dette sammen med trin 4.

Begynd med den anden uge, begynd at begrænse din diæt på en eller flere af følgende måder uden at ændre mængden af ​​mad. (Hvordan du begrænser din kost er op til dig og vil afhænge af dit motivationsniveau. Hvis du synes det kan være svært, skal du starte med en af ​​nedenstående metoder. Men det bedste resultat kommer med at bruge metoderne nedenfor samtidig): - Kog ikke i nogen olier eller fedtstoffer. Hvis du har tendens til at spise stegte fødevarer, skal du spise de samme fødevarer, men kogte, bages eller broiled uden at bruge olie, smør, forkortelse, svinefedt osv. Eksempel: Spis i stedet for stegte æg kogt. Eller du kan gå til en jordnøddesmør sandwich på hvedebrød, hvis du vil have noget mere påfyldning. - Skær ned på ekstra sukker eller fjern sukker. Hvis du drikker kaffe, te eller spiser korn og tilsæt sukker til det, mindskes med 1/2 mængden af ​​sukker, du bruger, eller hvis du er rigtig motiveret, skal du helt fjerne denne drik og skifte til et alternativ. Eksempel: Udskift kaffe eller te med vand eller de frugtfarvede vand eller fortynd lidt appelsinsaft med vand. Og helt sikkert, skære ned på dit sodavand med halvdelen, eller erstat sodavand helt med en af ​​de erstatninger, der er nævnt ovenfor.

Undgå hurtig mad og prøv at reducere snacking (med det formål at eliminere, hvis du kan): Hvis du skal spise en snack, pop frisk popcorn, købe riskager eller chunket jordnøddesmør eller spis frugt eller en håndfuld nødder (UNSALTED pistacienødder, jordnødder, valnødder, cashewnødder osv.), som er mere påfyldning. Bemærk: Det er vigtigt at undgå salte snacks, da salt vil få dig til at kræve mere.

Forbedre ovenstående metode ved at omfavne magert kød eller fisk, der er tilberedt uden olier, og som er skåret eller skåret. Slice eller terninger kød. Server dig selv en del visuelt ligner kødet som en blok (før den blev skåret / skåret). Du spiser mindre kød, selv om det visuelt ser ud til det samme.

Sænk dine portionsstørrelser gradvis: Hvis du kan reducere størrelserne af dine portioner i forbindelse med ovennævnte metoder, vil du til sidst føle mindre behov for at spise større måltider.

Tag det op i en hak: - Arbejd i friske grøntsager som en del af dine måltider mere og mere, og især som snacks. - Udforsk fødevaresektionen i din købmand. Morningstar laver gode morgenmad alternativer. - Husk at forsøge at spise mindre portioner. Selvom det er en 1/4 eller en 1/3 mindre. Du kan arbejde i baby trin, hvis du skal.

Mest vigtigt, Bemærk, hvor meget du får efter hvert måltid og hvad du taber mens du sover: -Du kan få 1/2 lb til et lille måltid og opad til en halv og en eller flere for et større måltid. -Vær kendt med din krops rytme med hensyn til fordøjelsen. -Vi justerer dit indtag, vil du se resultater.

Tips

Din krop må ikke vise et vægttab i et par dage, hvis du spiser meget sukker og stegt mad (opladet med olier). Når du har bremset indtaget af sukker og olier, begynder din krop at arbejde på, hvad du har gemt. Hvis du er usikker på, hvor meget du får ved at se på noget, skal du tage det på skalaen med dig. Hvis du overvejer en 2 pund stykke mørbrad til middag, tror du ikke, at du kun får 1/2 pund. Prøv at holde dig væk fra noget, der ser tæt og tungt ud. Tæthed i, tæthed opnået.

Advarsler

Tjek med din læge, inden du ændrer din kost, især hvis du har en medicinsk tilstand. Ikke beregnet til folk der absolut frygter skalaer eller ønsker en hurtig løsning.

Del:
Kommentarer