Sådan taber du dig, når du er 57 år gammel

Sådan taber du dig, når du er 57 år gammel

Du tror måske, at fordi du bliver ældre, skal du underkaste effekten af ​​din bremse metabolisme. Følelser af sløvhed, der går i vægt uden en ændring i kost og en generel følelse af dårligt helbred kommer med alder, hvis du ikke er proaktiv i at holde dig sund. At tabe sig ved 57 eller ældre kan være en udfordring, men de mentale og fysiske fordele ved at holde vægten fri og opretholde en aktiv livsstil er ikke så langt uden for rækkevidde. Med nogle få ændringer i dine spisevaner og træningsvaner, vil du føle dig sund, fit og ungdommelig på ingen tid.

Opbevar en føde log. Skrive ned hvad du spiser, og når du spiser det, kan du få et generelt billede af din ernæring. Har du snack tankeløst hele dagen? Er din kost primært sammensat af friske frugter og grøntsager eller forarbejdede fødevarer? Bemærk trendene og erstatt dårlige vaner med gode.

Skær kalorier. Start med at eliminere eller spise mindre fødevarer med tomme kalorier, som sodavand eller slik. Udskiftning af sukkerholdige drikkevarer med friske frugter eller grøntsagssaft og forarbejdede snacks med gulerødder eller æbleskiver er enkle måder at forbedre dine ernæringsvaner på. Når du skrider frem, skære ned på dine delstørrelser. En portion af enhver skål skal være omkring størrelsen af ​​din knytnæve.

Spis små måltider hele dagen. Snacking på sunde fødevarer med jævne mellemrum hjælper dit stofskifte til at forblive konsistent og arbejde mere effektivt. At holde dit stofskifte på et ensartet niveau vil gøre det muligt for din krop at forbrænde kalorier med en regelmæssig sats, snarere end at bremse på forskellige tidspunkter i løbet af dagen.

Træn dagligt. Start med mindst 30 minutters træning om dagen og tilføj minutter i trin, som du føler dig klar. Walking anses for at være en lav indflydelse og nem måde at øge dit kardiovaskulære helbred og brænde kalorier uden at tage for meget indsats.

Find en ven. At have nogen til at udøve med eller for at prøve nye, sunde opskrifter med hjælper med at holde din moral op og kan holde en øvelsesrutine sjov og spændende.

Tag supplerende vitaminer. Når du bliver ældre, går tabt ikke kun på at tælle kalorier; det omfatter også overordnet helbred. Ved at holde din krop sund, generelt, vil du kunne fungere optimalt.

Drik meget vand. Resterende hydreret hjælper med at skylle ud toksiner og holder dig følt fuld, stammer de sultpangs.

Tips

Der er mange hjemmesider, der kan hjælpe dig med at bestemme den passende mængde kalorier, du skal spise om dagen, og hvor ofte du skal udøve baseret på din højde og vægt. For eksempel giver WebMDs Personlig Kost Evaluator dig mulighed for at besvare spørgsmål baseret på dine personlige spise- og motionsvaner og giver en udskrivningsplan, som du kan diskutere med din læge.

Må ikke let modløses. At tabe sig som du bliver ældre kan være svært. Fortsæt forsøger. Hvis du finder din nuværende rutine ikke fungerer, skal du overveje en ny tilgang.

Hvis du har økonomien, er rådgivning af en personlig træner og en ernæringsekspert et meget værdifuldt og personlig værktøj i at forsøge at tabe sig.

Advarsler

Altid rådføre sig med en læge, inden der påbegyndes et diæt eller træningsprogram.

Del:
Kommentarer