Sådan taber du 20 pund fedt i en måned uden motion

Sådan taber du 20 pund fedt i en måned uden motion

Ofte lover vi at miste 20 pund før en særlig lejlighed, for kun at finde datoen klemt op på os og pundene er stadig der. Som et sidste øjebliks feriested er det muligt at miste 20 pund om en måned uden at udøve. Mens man behøver at gribe på forsigtighedssiden, når man anvender enhver form for kollisionsdiet for ikke at genvinde straks vægten, er det helt sikkert hurtigt at miste disse irriterende 20 pund.

Instruktioner

Oprethold en kalorieindhold med højst 1.100 kalorier om dagen. Selvom dette kan være svært, skal du forbrænde flere kalorier, end du spiser for at tabe sig.

Spis fire eller fem små måltider om dagen i stedet for tre store. Dette holder din stofskifte hele dagen lang og får dig visuelt vant til mindre portioner.

Nå for frugt, når du leder efter en kalorieindhold med lavt kalorieindhold. Ikke kun vil frugt, såsom æbler, tilbyde din krop meget trængte fibre, men det fylder også dig hurtigt uden at koste dig mange dyrebare kalorier.

Drik mindst 10 til 12 glas vand om dagen. Skær alle ikke-diæt læskedrikke, juice, mælk, sødt iste og alkohol. Disse drikkevarer er tomme kalorier du forbruger, da de er meget kalorier og ikke giver meget næringsværdi. Hvis der er behov for mere sort, er sodavand, usødet te og sort kaffe også tilladt kalorier.

Spor alt, hvad du spiser og drikker med en fødevare dagbog. Gør dette mens diæt ikke kun giver dig en enkel måde at holde styr på og samlede dit daglige kalorieindtag; det sikrer også, at du spiser nok vand.

Tag et daglig supplement, såsom aminosyren L-glutamin, for at lette sult og trang. Tilføj også L-carnitin dagligt for at fremskynde fedtforbrændingen.

Begræns vejning dig selv til kun en gang om ugen. Afvejer dig mere end det, som normalt fraråder folk, når de ikke taber sig hurtigt nok.

Tag et multivitamin dagligt, når du slanger. Dette hjælper med at sikre, at din krop stadig får det, den har brug for, selv om du måske indtager en reduceret mængde kalorier.

Advarsler

Som med enhver kost, konsulter din læge, hvis du har nogen sundhedsmæssige problemer.

Del:
Kommentarer