Sådan sys en patch på din Gi

Sådan sys en patch på din Gi

Gigten, der undertiden hedder dogi, er den traditionelle uniform i den japanske og den egentlige kampsport. En traditionel gig består af en hvid, langærmet, kimono-stil jakke og hvide snørebukser. Moderne gi indbefatter undertiden rør eller striber. De kommer i sort eller blå, eller endda rød eller flag mønstre. Moderne GI kan også sportspatcher, der repræsenterer bærerens stil, skole, rang, rolle eller land. Syning af en patch på en gig er en simpel proces, der kræver få værktøjer.

Kontakt din organisation om de relevante placeringer for dine patches. De fleste skoler har specifikationer for præcis, hvor patcherne skal bæres. De fleste forbyder også uautoriserede patches.

Foranstaltning for at finde den korrekte placering for plåstret. Pin det til gigten ved hjælp af to eller tre stifter.

Tænd din gig og dit bælte. Pas på ikke at holde dig fast med stifterne eller banke plaster løs. Tjek patchen i spejlet, eller få din assistent tjekke det for dig. Sørg for, at plåstret er lige, skift det lidt, hvis det er nødvendigt. Tilføj et par flere ben for at sikre, at lappen ikke bevæger sig mens du syr.

Træk nålen med ca. 2 ft. Tråd. Knyt den ene ende af tråden. Efterlad en rigelig mængde af den uknyttede ende af tråden hængende fra den anden side af nålen,

Indsæt nålen fra indersiden af ​​gli ved kanten af ​​plåstret. Træk hele tråden til ydersiden, kontroller for at sikre, at knuden holder inde. Fang en lille mængde, ca. 1/16 in., Af undersiden af ​​kanten af ​​plåstret med din nål. Træk tråden igennem. Sæt nålen tilbage i gæret lige under din søm på kanten af ​​plåstret. Indsæt nålen fra indersiden af ​​gæret ca. 1/8 til 1/4 in. Fra den første søm. Gentag processen, indtil du har gået hele vejen rundt om plasterets yderside.

Fjern alle stifterne.

Del:
Kommentarer