SĂĄdan sys en Judo Gi

SĂĄdan sys en Judo Gi

Iført en Judogi eller Gi, uniform for Judo-udøvere, er et must under klassen og konkurrencen. Toppen er en kimono-stylet jakke, mens bukserne er nemme at trække på. Det ledsagende bælte er symbolsk for det færdighedsniveau du har erhvervet. Det er muligt at lave en judogi, hvis du har grundlæggende syfærdigheder, og projektet kan gennemføres hurtigt med koncentration.

Klare til at opbygge enheden

Gå til en butik, der sælger stof og syer forestillinger for at se i mønsterbøgerne for et mønster i din størrelse til en kampsportuniform. Brug stofkravets retningslinjer for den ensartede størrelse, du planlægger at lave. Vælg en mellem-til tung bomuld i enten blå eller hvid, de mest almindelige farver på en gig. Køb også din tråd og andre nødvendige begreb som foreslået på mønsterkuvertet. Bukser kan enten have en snor eller elastik i taljen. Bestem, hvilken vil blive brugt på din uniform og køb den passende forestilling.

Vask bomuldsstoffet, inden du begynder at skære for at tillade krympning. Når stoffet er gået igennem tørretumbleren, stryg stoffet om nødvendigt. Læs mønstervejledningen til layoutforslag og monteringsvejledning. Klip de nødvendige mønsterstykker ud inden du syer, og sæt den ene side på de stykker, du har brug for til den ensartede du laver.

Brug et skærebræt til at beskytte overflader nedenunder, læg stoffet ud med selvage kanter rørende, medmindre andet er styret af forslagene til mønsterlayout. Læg mønsterstykkerne på stoffet for at sikre, at det hele passer korrekt. Pin stykker til stoffet og begynd at skære stykker af mønsteret.

Lav en spole af den matchende tråd. Placér en størrelse 14 nål i nålholderen, stram skruen for at sikre at nålen er sikker. Træk symaskinen med den resterende tråd på spolen.

Opførelse af Judogi

Læs bygningsinstruktionerne mindst to gange igennem for at forstå hvordan man laver ensartet. Saml stykker til jakken først. Følg instruktionerne, trin for trin. Mange begynder med de øverste skulder sømme og arbejder deres måde at tilføje kraven, sy på ærmerne før den endelige hemming af ærmer og jakke krop. Kravebåndet, der går på forsiden af ​​jakken, skal have fem rækker topsting, når det er fastgjort til jakken.

Saml mønsterstykker til bukserne. Læs instruktionerne til buksekonstruktion. Begynd at sy stykkerne til bukserne efter instruktionerne. Hvis du bruger en snor til at holde bukserne op, skal du gøre hylsteret eller stoflommen øverst på bukserne med et knaphul på hver side af forsiden. Mål din talje og tilføj mindst 12 tommer til det tal. Skær en længde af snoet, der måler dit endelige nummer. Træk snoren gennem kabinettet, der starter ved et knaphul. Fortsæt med at flytte snoet langs ryggen, indtil du kommer til det andet knaphul. Tie knob i enden af ​​trækstangen, når de er blevet gevindskåret gennem huset.

Hvis du bruger elastik, må du måle din talje, hvor bukserne sidder. Træk to inches og skær din elastik på den længde. Foretag hylsteret efter mønsterets anvisninger, men lad otte inches af sømmen være åben. Tråd elastisk gennem kappen langs ryggen, indtil du kommer til den anden åbning. Pin elastik sammen, så der er en overlapning på en halv tomme og sy den sammen med to linjer. Stretch stof til at gøre elastisk læg inde i huset og sy hylster lukket uden at berøre elastik.

Gentag sømme ved underarms- og skridtområderne ved at sy over sømmen to eller tre gange for at hjælpe tøjets holdbarhed.

Del:
Kommentarer