Sådan svømmer omgange som nybegynder

Sådan svømmer omgange som nybegynder

Svømning omgange giver en lav indflydelse måde at udøve mange muskler i din krop, som du ellers ville forsømme. I modsætning til nogle andre øvelser kan du ikke lære at gøre det korrekt ved kun at se en anden person. Du ville gå glip af detaljerne, f.eks. Hvordan man svømmer på modsatte sider af kroppen og en passende etiket til lane-brug. Gør dit hjemmearbejde og lær at svømme omgange korrekt, før du hopper ind i poolen.

Trin 1

Vælg "Langsom" baner. Spørg livredderen hvilken vej du skal bruge, hvis der ikke findes tegn. Vælg en bane uden svømmere eller med en svømmer nærmest din hastighed, hvis der er mere end en langsom bane.

Trin 2

Fokus på at rulle dine skuldre og forblive vandret. Dette reducerer vandmodstanden og fremdriver dig fremad. Forlæng din arm fuldt ud. Peg fingrene nedad, så de kommer ind i vandet før resten af ​​armen.

Trin 3

Rull dine skuldre og arme længere tilbage bag dig, end føles naturlig. Bekymre mindre om hvor hurtigt du slår og mere om at udføre et komplet slagtilfælde hver gang.

Trin 4

Forestil dig en linje, der strækker sig fra toppen af ​​dit hoved til din haleben ved at kigge ned i vandet. Drej hele din krop, når du ånder, ikke kun dit hoved. Svøm med den ene side af kroppen ad gangen i stedet for på din mave.

Trin 5

Tæl et skød hver gang du svømmer længden af ​​poolen og ryggen. Skriv ned hvor mange runder du svømmer hver gang, og glem derefter om dem. Kun record omgange for at vise forbedringer over tid og ikke at bedømme, hvor godt du har gjort på en bestemt dag.

Del:
Kommentarer