Sådan svømmer du med ilt

Sådan svømmer du med ilt

Svømning er en fornøjelig og fysisk fordelagtig form for motion. Men for folk der er på ilt for medicinske forhold, kan svømning i en pool virke som noget umuligt. Syretanke skal forblive tørre, hvilket udgør et problem, når man tænker på at svømme gennem vandet. Derudover kan mennesker, der er iltafhængige, ikke bare frigøre sig fra tanken midlertidigt for at tage en dukkert i poolen. Men der findes nogle metoder til at hjælpe dem, der er på ilt, stadig nyder at svømme og opleve denne sport for at holde sig i form.

Scuba Diving Oxygen Tanks

Dykningstanker er designet til at trække vejret under vandet. Dette begreb ligner tanken om, at de, der er iltafhængige, har brug for ilt at trække vejret under vand eller over vand. Som sådan kan en person, afhængigt af individets sværhedsgrad, være i stand til at svømme med en dykningstank. Tanken giver det ilt, som personen har brug for, så han midlertidigt kan svømme gennem vandet. Dybtankene er beskyttet af vandtætte materialer, der gør det muligt for tankene at blive nedsænket i vand.

Bugsering

Du kan svømme med en ilttank ved at trække tanken bag dig i en speciel enhed, såsom et flydende indre rør, der flyder over vandet, mens du svømmer. Denne metode holder oksygenbeholderen tør og lige ved siden af ​​dig eller bag dig, så du kan flytte i synkronisering med trækkeren. Når du overvejer denne mulighed, skal du sørge for at beskytte ilttanken med plast eller boblepakning, hvis vandet ved et uheld sprøjter på det.

Long Oxygen Tube

En måde for en person, der er ilt afhængig af at svømme med sin ilttank, er at forlade tanken ved poolen ud af vandet og udnytte et iltrør, der er forbundet fra tanken til personen. Røret dækker svømmerens ansigt, så hun får det ilt, hun har brug for, mens han svømmer. Røret skal være langt nok til at spænde over den afstand, som den enkelte ønsker at svømme, så hun kan bevæge sig frit i poolen.

Oxygen Backpack

Visse producenter har gjort det muligt for folk, der er iltafhængige af at svømme med vandtætte rygsække, der indeholder små ilttanke. Et mundstykke bæres af den person, der svømmer, som er fastgjort til rygsæk. Disse ilttanke må ikke vare så længe som standardstørrelsestanken, men tillader folk at svømme uden at være bundet til et langt rør eller at skulle trække den tunge tank bag dem. Med rygsæksløsningen bliver svømning lettere og mere komfortabel.

Del:
Kommentarer